TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Który wiek u simów jest najlepszy? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13100)

Aleks 27.06.2007 18:07

Jeśli chodzi o mnie to nastolatek, bo może i chodzić do pracy i do szkoły...bardziej podobny do dorosłego, ale ma inny charakter. No, i może iść na studia. Jest taki 'uniwersalny' :smirk: .

Alene 27.06.2007 20:00

ja lubie wszystkich na swój sposób w zimie cała rodzinka babcia,dziadek opiekuja sie bobaskami ,małymi dziecmi,dziecmi,nasrtolatki zamykaja sie w pokoju i słuchaja metal lub ucza sie jak kujony,rodzice wracaja z pracy i cała rodzinka przed kominkiem pija kawe(dorosli i dziadkowie)a czekolade goraca nastolatki i dzieci.wieczorkiem razem bitwa na sniezki lepienie baławanka albo robienie orów na sniegu.wszyscy zmarznieci oglądają tv.czysz to nie urocze?? :smirk: :shy: :P a jak mowa o sadzie to dałam na nastolatków.przeciez nie musza chodzic do szkoły.i odrabiac lekcji.opieka ich nie zabierze a jedyne co bedom miec niską ocene z lekcji ;)

_TwIgs_9 27.06.2007 21:33

Ja najbardziel lubię dorosłych :D Mogą osiągać więcej poziomów karier i mieć dzieci ;P Lubię też studentów, ale nimi trzeba się uczyć do egazminów :wacko:

movie 17.07.2007 12:49

Odp: Który wiek u simów jest najlepszy?

ja dorodłym i nastolatkiem

Idil 17.07.2007 14:17

Dorosły i nastolatek :smirk:

tysiacpostaci 17.07.2007 14:37

ja lubie małe dziecko i bobasa nie lubie staruszka, dziecka i nastolatka a idealny jest dorosły- moi dorośli nigdy nie chodza do pracy:P

Bella 17.07.2007 14:58

Dorosły. :P
Bobasa średnio lubie bo trzeba go wszystkiego uczyć. Najgorzej jak nie mam wystarczająco dużo punktów aspiracji zeby kupic to mleko swiecące. Wtedy musze spedzac cały dzien na nauce np.chodzenia ;/ Dziecko? Hmm.. może być :P Uwielbiam patrzec jak radosnie tarza sie w lisciach czy śniegu ;] Nastolatków ciezko znosze xD Strasznie dlugo mi sie ciagnie te 15 dni zeby w koncu zostały dorosłe xD A emeryt jest dosc fajny bo siedzi w domu a i tak kasa wpływa [ jezeli mial prace za młodu ;x ] choc taki osobnik to czasem ciezar jak rodzinka sie powieksza ;p a dorosłym mozna wszystko xD i po prostu lubie go najbardziej :P

Lavenda1 17.07.2007 22:55

Ja najbardziej lubie dorosłymi a nienawidze małym dzieckiem bo mi ciągle wode w kiblu rozlewa.

shezza 18.07.2007 14:22

Mi najbardziej podchodzą dorośli i nastolatki. :shifty: :shifty:
Nastolatkami najbardziej lubię grac dlatego, że ich życie może być najbardziej szalone ( flirty, ucieczki z domu itp. ), a dorosłymi... Nie wiem czemu. Tak po prostu. xD

Kammi 18.07.2007 14:41

Ja najbardziej lubię grać dorosłymi :smirk: . Inne grupy wiekowe mi nie podchodzą:P.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:33.