TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Czego nie lubicie robić w TS2?????? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13349)

cosmo 01.03.2008 11:08

Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????

Cytat:

Napisał czrna-puma27
ja nie cierpie dzieciaków uczyć korzystać z kibelka, uczyć chodzić i mówić...Wiem wiem jest melko mądrossccii ale jakoś nie lubie...

Ja tez nie cierpię zajmować się dziećmi... A nagród aspiracji nie używam bo dla mnie liczy się realizm gry. W prawdiwym świecie nie ma czegos takiego...
xP

jajczens 01.03.2008 15:17

Jedyną rzeczą jaką nie lubię jest szybkość z jaką włącza się ta gra... ;p

Coloured 01.03.2008 15:19

wychowywać bachory ;/

Tusiek 02.03.2008 10:42

Ja nie lubię uczyć dzieciaki czytać i pomagać im odrabiać pracę domową, żeby zdobyli dobrą ocenę, i nie lubię niańczyć niemowlaków i małych dzieci... (Bleach)

Szczur 02.03.2008 10:53

Ja nie lubię budować domów... chciałbym, żeby wszystko było od razu tak jak chcę... nie chce mi się tego wszystkiego robić.
Nienawidzę odrabiania lekcji dzieciakami i młodzieżą.
Nienawidzę niekompetentnych NPC! @_@ Jezuu... jak mi sprzątaczka przechodzi przez pokój po którym latają chmary much i zajmuje się wycieraniem jakiegoś blatu, albo tak jak ostatnio oglądaniem drzewka to dostaję gorączki... albo niańki, które przeszkadzają dzieciom się uczyć. Albo chce im się, nie mają nic do roboty przy dziecku, ale zamiast skorzystać zasikają mi podłogę. =_=###
Nie cierpię mini gier w stylu dostać się do Bractwa na Studiach, albo do szkoły prywatnej. A na studiach nie lubię studiować. :P Strasznie długo to trwa.

Acha i nie cierpię jak każę jakiemuś styranemu simowi zaspokoić potrzeby a ten stoi i lamentuje. Albo już jest przy łóżku i zasypia na ziemi. xP

Sara. 09.03.2008 20:20

Zdecydowanie budować domów... Zabiera sporo czasu, a miałam kilka przypadków, że już kończyłam i prąd siadł .__. dlatego teraz co jakiś czas zapisuję :P

patrysh 09.03.2008 20:48

nie lubię się zajmować dziećmi :O ;)

MiNuTkA15 10.03.2008 20:12

A mnie wpienia kiedy moje simki dwie (matka z córką) mają głód cały zielony a one se ida homara gotować, okropnie mnie to wpienia bo przewarznie obydwie leca równoczeście i jedna marudzi na druga bo sie nie umie dostać do lodówki. Nie lubie uczyć siadania na klopie małych dzieci, zajmować sie emerytami(bo za dużo życia im zostało :P ), kiedy simy których chce zaprosić wywalaja mi z jakimiś tandetnymi wymówkami, np: Wole grać w miszuno ze stadkiem lam, kiedy simy nie robia tego co ja chce :laugh:, kiedy przyłazi złodziej, i ten zwieje, a policjant z tekstem: Kiedyś cie dorwe złodzieju(czy jakos tak), w zwierzakach nie lubilam kiedy przylazily te glupie wilki i sie gryzły z moimi psami :P To chyba na tyle. No i nienawidze budowac domków, ostatnio zbudowałam se taki superowy dom i kiedy stawiałam ostatnie 2 meble prąd mi wyłączyli! Jaki żal...

oaoa 10.03.2008 20:30

Nie lubi zajmowac sie maluchami (uczyc chodzic, mowic i korzystania z wc nie ucze ich, bo i tak jak przejda w wiek dziecka to juz to potrafia xD), budowac domow, zdobywac punkty (za dlugo to trwa xD), korkow (a bo ten mi lezy i nie moge przejsc :( kurde, szkoda ze w simsach nie ma opcji 'przeskocz' xDD), emerytow, wlaczonej wolnej woli, zdobywac najlepszych przyjaciol no i zacinania sie gry -.-

19OlusiaSims92 10.03.2008 21:58

Czego nie lubie w The Sims 2:
- Szybkości gry
- Nagród aspiracji
- Wychowywać małych dzieci
- Zajmować się satruchami
- Nagród pracy
- Tnięcia się
- Wymagań systemowych

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:24.