![]() |
Można zrezygnować z bycia gwizdą, po przez :
1)Znalezienie jakiejś innej pracy (bo można mieć tylko jedną) 2)Lub nie jeżdżenie do Centrum Show Biznesu. Ale jeśli zależy Ci na jak najszybszym zrezygnowaniu to raczej propozycja numer jeden!! |
Cytat:
najlepszy sposobem na gwiazdki jest pracowanie na wymenionych nizej rzeczach: Gwiazdki Obiekt 0 scena karaoke / scena z mikrofonem 0.5 zestaw fotograficzny 1 studio nagraniowe 1.5 zestaw TV 2 zestaw fotograficzny 2.5 zestaw TV 3 studio nagraniowe 3.5 wybieg 4 scena do kręcenia teledysków 4.5 zestaw filowy 5 wszytskie obiekty poprostu w zaleznosci jaką masz gwiazde ćwicz na przypisanym jej obiekcie wtedy szybciej bedziesz miała awans (nudziło mi sie :P ) |
Moja simka dostała 2 nagrody publiczności, 1 złotego manekina, 1 srebnego i tyle narazie... Nie wiem jak mam dostać nagrodę simmy (kiedyś tylko takie dostawałem <_< , a teraz ani jednej :angry: ) A nagrodę publiczności dostałem jak moja simka/gwiazda(5 gwiazdek) zaprosiła na przyjęcie wielu ludzi i gwiazdy... ^_^ Czyżby publiczność trzeba przekupić darmowym jedzeniem? :P
------------------------------------------------------------------------------------------------ Przed chwilą dostałem Simmy! Nie wiem jak! Ale mam ją! Upragnioną Simmy! |
Ależ nie Sahem!Nagrodę publiczności dostaje się wtedy,gdy ma się wyjątkowo dobre stosunki z fanami! ^_^
|
Czyli wielu przyjaciół, lecz nie gwiazdy ^_^
|
ja tam miałam wszytskich "Każdy" jako przyjaciół u chodziłam to dzielnicy i przy tym fotoreporterze przytulałam fanów tańczyłam itp......i dostałam.................prooooooooooste
|
niestety jak zaniedbujesz fanow to lazi za toba caly czas fanatyczny wielbiciel i on ci moze zabrac jakas twoja nagrode ;)
|
nooooooo.............ja mam naszczęście jak na niego klinke opcje REMOVE FAn...no i po kłopocie ^_^.......a po kilku dniach znowu wraca to znowu go usuwam :D
|
No i miała dobre stosunki z fanami, no ale dostała nagrodę na przyjęciu... :P
|
Sahem,to że twój Sim dostał nagrodę na przyjęciu,to zapewne najzwyklejszy przypadek. ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:23. |