![]() |
U mnie też tak było jak u kaczusi.....dziwne.....
|
chyba do tego nigdy nie dojdziemy :/ ja nie mialam jeszcze zielonego smoka, bo jak sie nimi non stop opoiekowalam to i tak byly zolte, jak mniej to fioletowe i f ogole. wnerwily mnie i dalamm sobie spokoj [;
|
Czyli można wywnioskować że zielonego smoczka jest bardzo trudno zdobyć.
|
Cytat:
|
Z tym zielonym smokiem się zgodzę. :) Bardzo dużo miałam smoków i każdym innaczej starałam się opiekować, ale nigdy nie urodził mi się ziolony... -_- Sama nie wiem... Chyba trzeba mieć szczęście. A może ten kto miał zielonego smoka powie nam jak się dokładnie opiekował jajkiem i może wtedy wszystko będzie wiadomo? ;)
|
hmmm...mam taki pomysł może niech kazdy znas(kto chce oczywiscie) kupi kilka smokow i liczy przykazdym ile kolysal i itp da na forum to i jaki wyszedl smok,co w na to??
|
ja tam moge sprubowac
jak kupie abre:) |
Mi się udało dokładnie tak: 7x kołysanie + 3x obracanie + 4 SimGodz. muzyki = żółty smok.
Jutro dam następne bo narazie wypróbowałam tylko jedno... OK??? |
Bylo gdzies napisane ze smoczki sie rozmnazaja... Tak, potwierdzam bo chyba niektorzy mieli wątpliwości z Nasty... Tylko ze jak sie mi wyklul(tak wlasciwie to pojawilo mi sie to okienko co np. przychodzi zlodziej to jest w tym okienku i sie zastanawialam o co chodzi... bo nawet nie zauwazylam tego jajka) to byl czerwoniasty... i podpalal wszystko co se da.Zrobie jak (nie pamietam nicku) pewna dziewczyna... zrobie ogrodzonko a tam wsystko piknie... ahaaaaaaaaaaaaa bo bym zapomniala... mam taką ciekawostke :D Smoczki zjadają również śmieci :) Wiec jak sie ma smieci to moga one zjesc i nie musimy tracic czasu na wyzucanie :)
|
Naprawdę?! Zjadają śmieci? A to ciekawostka! Muszę odrazu wypruóbować... :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:05. |