![]() |
Cytat:
jak wybudować akademik. 1. wejdźcie na pustą parcelę mieszkalną i wybudujcie akademik, jaki Wam się podoba. musicie jednak pamiętać o: - ustawcie błyszczącą, srebrną (nową) kuchenkę (przy niej może gotować ten darmowy kucharz) - ustawcie kilka wysepek kuchennych, gdzie kucharz będzie mógł ustawiać jedzenie - upewnijcie się, czy wstawiliście zlew, lub zmywarkę - jeśli chcecie używać drzwi, które można zamykać, upewnijcie się, żeby tabliczka wychodziła na zewnątrz. potrzebne są jedne drzwi na pokój. 2. wpiszcie kod - changeLotZoning dorm, który spowoduje zmianę parceli na akademik. 3. zapiszcie i wyjdźcie. na podst. www.thesimsresource.com |
jesli moge się wtrącić to u niektórych może nie działać tak wpisany kod: changeLotZoning dorm
jesli nie to można spróbować wpisać go w całości z małych liter: changelotzoning dorm (u mnie pn. ma znaczenie wielkość liter - choć nie zawsze) |
Morzecie poradzici jak dostaci sie do tajnego stowarzyszenia i chakowaci komputery?
Morzecie pomuc jak dostaci sie do bractwa?
I zmieniaci se oceny pszes komputer? |
Cytat:
2. Jeżeli się dostaniesz do tego stowarzyszenia, to wtedy pojawia się opcja na komputerze "popraw oceny". |
A moja simka się zaprzyjaźniła z normalnie ubranymi simami, i okazało się że to ci ze stoważyszenia!
|
bo nie wszyscy ze stowarzyszenia chodzą ubrani na czarno... to jes tylko strój taki... 'specjalny' a tak to oni mają normale ubranka... moja sima sie dostała... i moze chodzic w zwyklych ciuszkach...
|
hm, a ja zadam takie pytanie, nie wiem czy wczesniej ktos je zadawal:
- nie moge isc na wyklady i egzamin. czyli, wine ponosi jakis plik sciagniety. czy moge sie w jakikolwiek sposob dowiedziec ktory? bo adresow stron z ktorych sciagalam wszystkie niestety, nie pamietam... ;x ;d - jak wlaczam simsy, to wszystko dziala mi ok, dopoki nie zaczne 'wchodzic' do danej parceli, danej rodziny, danego domu. wtedy mi sie wiesza i moge czekac nawet cala noc, nie laduje sie. wymagania komputer spelnia, aczkolwiek nie jest to szybka strzala, ale dotychczas chodzilo niezle. co moze byc przyczyna? |
Cytat:
|
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
Taki sondażyk... Jak długo mniej-więcej ładuje Wam się gra? U mnie - nie z prędkością światła, ale nie jest źle.. Chociaż mam problemy z ładowaniem się okolicy, parceli publicznej, kiedy jadę na podbój okolicy.. Przed kupnem dodatku było to nawet znośne, ale teraz.. Nie mam siły :\
Darujcie, jeśli zgrzeszyłem popełniając plagiat To mój pięćdziesiąty post i 160-ty w tym temacie :P |
u mnie gra ładuej sie dość szybko... chyba ze ją sposkuje i ponownie włącze... wtedy ładuje sie TRYB ŻYCIA (:|) 20 min. :\
A co do tych ściągniętych dodatków to ja też mam pytanie... MIAŁAM ( ;( ) coś koło 700 dodatków i w grze byly błędy typu... zamiast "Uczelnia" było "Spawn" itp. Usunęłam więc WSZYSTKO z Download... wszystkie makijaze, wlosy, ciuchy... ;(;(;( Na forum znalazłam linka do strony z której mozna było pobrac taki specjalny program do rozpakowywania.... Nie pamiętam jak sie nazywa... ale postaram się znaleść linka... Jeśli ktoś z was domysla się co to za program bardzo proszę niech mi odpoisze czy jeśli to wszystko ponownie rozpakuje ale tym programem to w grze nie będzie błędów? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZ!!! Tak mi brakuje tych dodatków ;( ;( ;( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:11. |