![]() |
No wlasnie. A poza tym mikolaja mozna lubic a miska nie(przynajmniej ja go nie cierpie :angry: )!
|
No ja tez go nie lubie.On mi zawsze zostawia śmieci bałaganiarz! :angry:
|
no, a najbardziej mnie wkurza to ze robie cos moim simem a tu nagle wycentrowany misiek! to mnie denerwuje! :angry: ale smiesznie za to wyglada jak zabiera miod z tego ula - gonia go potem pszczoly! :lol:
|
A osmrodził was skunks? :P (Na simach)
|
taa... skunks smiesznie wyglada jak osmradza... jak ten strumien z gasnicy :lol:
|
Skunks osmrodził mi kilka razy simów i zwierzaków a czasami mój piesio jak się z nim bije to potem ten skuns podkula swój ogon i ucieka :lol:
|
no. to mi sie podoba. grzeczny piesek! :wub: taki dzielny! :)
|
Do mnie przyszedł raz i przyniósł najgorszy kibel.
Zjad ciastka usiad se włączył telewizor i zasnął.Rano sie obudziłem i on spał. mój pies zaczał szczekać rzucać sie a mikolaj coś zaczął machać ręka,mi i krzyczeć potem uciekł |
Czy mi się zdaje, czy to tylko Twoje sny? Nie obraź się, ale raczej Ci w to nie uwierzę...
|
Pegazus ty nas nie bajeruj tylko pisz to co jest prawdziwe!Już w dwóch tematach piszesz brednie (pies zaatakował henryka ćwira i go pogryzł).Pomyśl gdyby na forum wszyscy pisali tak jak ty to simy były by niebieskie! <_<
PS.PRoszę nie wypisuj takich bzdur bo zaśmiecasz temat :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:30. |