![]() |
Świetne FS!RZadko czytam fsy więc to specjalna ranga ode mnie!
10/10 Proponuje też aby w kolejnym odcinku Iwonka wystąpiła w tej sukience rużowej co była na początku! |
Te simy wyglądaja troche jak downy... Jak patrze na ostatni odcinek to mi sie nie chce czytać pierwszego...
|
Toxic ten komix jest super, pisz dalej nigdy go nie zapomnę jak BR.
|
Świetny komiks... Bardo dopracowane budynki. Jestem pełna podziwu ^_~ Zauważyłam chyba jedną literówkę, ale nic pozatym :] Tresc mnie zaciekawiła - musiałam przeczytac do konca, jak Balcony Revolution a trza przyznac ze mi się to rzadko zdarza @__@
|
dobra to nie Komiks Isi ale komiks Toxic'a!!Nie miałam kiedy powiedzieć Isi ale za to dostaną 2 RANGI ODEMNIE!!
Dla Isi & Toxic 1.R.Swietny Pisarz/Pisarka(złota) 2.R.Umieją ,Znają ortografie(złota) Toxic moge dać do sygny twoj plakat doSyg(który ty masz w syg) Bo 20 odcinków a tylko 16 stron. |
Przegenialne FotoStory. *___* Może odrobinę na początku przypomina Balcony Revolution, ale później jest zupełnie inne. Daję 10/10, głosuję na Super i czekam na następny odcinek z niecierpliwością. :)
|
TO JEST SUPER!!!!!!
10/10 Świetne Fs. |
Miło mi że ten odcinek sie wszystkim spodobał:) Nad nowym odcinkiem ciągle pracuje, jednak mam bardzo bardzo mało czasu. Wiecie, zostały 3 tygodnie do wystawienia ocen w szkole i wszyscy robią sprawdziany, kartkówki itd.
Kluseczka o łowców wampirów sie nie martw, jeszcze będą w FS :) Filipw3, mogę dać w jednym z kolejnych odcinków tą różową sukienkę, ale raczej nie w 21 ani nie w 22, ale w 23, kto wie :) Przepraszam, że dopiero teraz wam odpisuje ale ostatnio to na forum byłem przelotem. |
Toxic mam 3 pytania
pierwsze: Czy bedzie jakos teraz wieksza rola dla Cedricka? Bo te pare kratek pare odcinków przed to było troche mało drugie jak w stylu Filipw3: Czy daz strój co był w odcinku 13 co wtedy przemieniła się w wampira bo zauważyłem że jkoś fajnie wygłada w nim. trzecie: Czy w Fs będą jescze reporterzy i ich fajne pozy? |
Midey czy dla Cedriga będzie jakaś większa rola? Hmm, sam nie wiem będzie na końcu z nim troche ale nie wiem jak dużo :)
pytanie 2 ta sukienka raczej nie będzie pasować do żadnego odcinka, bo ona była taka elegancka :) A reporterzy może i będą ale na samym końcu, albo w epilogu ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:43. |