![]() |
Mnie jeszcze nigdy sie nie nudzilo. Chociaz bywaja chwile, ze wogole nie gram(Odpoczywam)
|
Ja kupiłem i jest super. ;)
|
Gra jest ekstraaa ja w nia gram od premiery non stop i mi sie nigdy ne nudzi :D:D uważam własny biznes za najlepsiejszy dodatek do simsów :)))
|
Ja się dziwię że w jednym z wydań specjalnych gazety o grach, przeznaczonym dodatkom z TS2 gra nie została oceniona na maksimum przez 'krytyka' a zwierzaki tak. Nie mam nic przeciwko zwierzakom, ale Własny Biznes to chyba najciekawszy dodatek- wiele mówilo sie o innowacji która daje możliwość prowadzenia wlasnego biznesu a nie zatrudniania się u kogoś, kiedy sim znika na 8 godzin z domu... Wbrew pozorom granie nie jest takie trudne, powiedziałabym nawet że łatwo jest pojąć zasady jakie panują na Simowym Rynku Przedsiębiorczym, ale mimo tego dodatek Własny Biznes wreszcie pozwala na czerpanie większych korzyści z gry TS2 niż np. umawianie się na randki i ciągłe flirtowanie w nocnych klubach- jak to poniektórzy TYLKO I WYLĄCZNIE w tej grze robią :D Choć to też bywa ciekawe :P
|
Odp: The sims 2: Własny biznes - komentarze
Jakoś nie mogłam zakapowac tej gry, już po 2 dniach ją porzuciłam ;)
|
mam juz "wlasny biznes" i mi sie podoba:)))polecam
|
moja 2 ulubiona gra XD
właściewie to gra się w nią bardzo łatwo |
ja myślałam, że gra będzie trudna, bo są tam elementy strategiczne :p
jest ok, ale jednak to nie moja ulubiona gra :) |
To jest mój drugi najulubieńszy dodatek, najlepsze jest CPR.
|
Mi się podoba, aczkolwiek nie jest to moje ulubione rozszerzenie.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:22. |