![]() |
Odp: Tajemnica zniknięcia Belli Ćwir
No jakby sobie do jubilera nie mógł iśc xD A jakby co to przecież mogli byc zaręczeni... Ej a dlaczego nie byli małżeństwem skoro w galerii są ich zdjęcia ze ślubu? Czy ja nie wiem o jakiejś zdradzie? xD
|
Mortimer i Bella byli małżeństwem. Tylko, że po śmierci jednego sima z małżeństwa, zostaje ono anulowane. Pewnie dlatego, aby wdowa/wdowiec mógł na nowo sobie ułożyć życie ;)
BTW. Znalazłam jedną stronę z której można ściągnąć całą rodzinkę Ćwirów (za czasów kiedy Morti był dorosły i Kasandrą jako dziecko. Bella też tam jest ;)) i reszty rodzin z Miłowa oraz pozostałych dwóch otoczeń :D http://www.bogsims.com/# > Genetics > Regina > Pleasantview |
Ja odzyskałam Belle kodem, ma swoje drzewo gen. "właściwe" :) Tylko w kontaktach nie zna własnych dzieci ;) .. ale wspomnienia i drzewo są.. :)
|
Ten koleś w co jest w Bellą na balonie to Marek Kawaler. Ten sim występuje w The Sims 1
jak tu ktoś napisał w niebieskiej bluzce. Jestem pewna że to on !! Ps : U mnie na kartonie mleka jest tylko jakiś clown !! ( Przyjrzałam się uważnie ) ;( |
Ja Bellę Ćwir widziałem w Dziwnowie. Bez rzadnuch kodów. Podczas grania rodziną Widmo poprostu przeszła obok mojego domu
|
Tak, Bella mogła zostać porwana przez kosmitów.
To, że tak się stało, to nie znaczy, że nie będzie żyła. Mojego Sima też porwali kosmici i wrócił. Z ciążą xD No ale cały czas było pokazana na panelu rodziny, że on żyje. |
Ja jak boolProp-em ściągnełam Bellę do Ćwirów to znała tylko dzieci a Mortiego jak na początku znajomości ! Może naprawdę wyszła za niego tylko dla kaski :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ile razy można powtrzać, że naprawdę są DWIE Belle? Pierwsza, ta prawdziwa to ta z Miłowa, połączona z drzewem genealogicznym rodziny Ćwir. Druga, fałszywa, stworzona przez twórców gry, znajduje się w Dziwnowie. Obie panie łączy tylko to, że mają takie samo ubranie, imię i naziwsko oraz fryzurę, bo twarz mają całkiem inną. |
Cytat:
Wiem, że nie rzuci jej, kiedy się pocałują. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:38. |