TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=34443)

Świt 06.03.2007 21:59

lato-wakacje

Czy w lecie simy-uczniowie mają wakacje, czy chodzą jak zwykle do szkoły?

vivien 07.03.2007 06:47

Normalnie chodzą ;P

pocia 07.03.2007 09:37

ej, czy macie może "zielonego" faceta? o_O. bo ja jak grałam, to mam tą... Różę? Zielonkę, moją własną zieloną Kasię B. oraz jej córkę Grzankę. a roślino-faceta ani jednego... a nie chce Kasi ani Róży dodawać dzieci;D. I moim zdaniem bez sensu jest to, że simrośliny (czy jakoś tak;p) nie mogą być nastolatkami:(. ani nawet dziećmi:(.
P.S. czy was też dziwi, że prezenter w lato mówi, że "pod koniec dnia istnieje możliwość na... duże opady śniegu" xD.

Fizzly 07.03.2007 10:12

Cytat:

Napisał pocia
ej, czy macie może "zielonego" faceta? o_O. bo ja jak grałam, to mam tą... Różę? Zielonkę, moją własną zieloną Kasię B. oraz jej córkę Grzankę. a roślino-faceta ani jednego... a nie chce Kasi ani Róży dodawać dzieci;D. I moim zdaniem bez sensu jest to, że simrośliny (czy jakoś tak;p) nie mogą być nastolatkami:(. ani nawet dziećmi:(.
P.S. czy was też dziwi, że prezenter w lato mówi, że "pod koniec dnia istnieje możliwość na... duże opady śniegu" xD.

Hmm, simrośliny nie mogą być dziećmi? A stokrotka to kim jest? Tzn. że z malucha staje się dorosłą simrośliną? Wątpię. A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina. ;)
Cytat:

Napisał .:Patison:.
A ja nadal nie mogę uruchomić gry. Wszystko już zainstalowane itp. (mam ORYGINAŁA!!!) ale wczytać się nie chce, pisze, żebym włożył płytkę do napędu, podczas gdy ona jest już w napędzie! Dodam, iż nie znam się za bardzo na tym, mam napęd Samsung DVD... Nie po to płaciłem kupę kasy, żeby na półce stało zakurzone, nienaruszone pudełko... :con:

Co za problem? Weź paragon (dowód zakupu) i idź do sklepu wymienić egzamlarz, z tym że najpierw sprawdźu kogoś, czy to wadliwa płytka, czy Twój napęd wymaga wymiany. ;)

pocia 07.03.2007 12:16

Cytat:

Napisał Fizzly
Hmm, simrośliny nie mogą być dziećmi? A stokrotka to kim jest?

stokrotka jest MAŁYM dzieckiem..
Cytat:

Tzn. że z malucha staje się dorosłą simrośliną? Wątpię.
tak, tak, w domu mnie biją więc kłamię...
http://img219.imageshack.us/img219/7...dzieckofj2.jpg
Cytat:

A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina. ;)
pytałam się czy macie sim roślinę płci męskiej, a nie jak go zrobić... wiem, jak robi się simrośliny... przecież pisałam, że takową mam...

stagnacja 07.03.2007 13:09

Może mi wreszcie ktoś powie jak się robi tą Simoroślinę? :/ Trzeba drzewka duzo razy pryskac, czy co? HALO!!! Ja też jestem na tym forum!

karolcia92 07.03.2007 13:51

Mam kilka pytań:
1.Czy latem jest dłuższy dzień, a krótsza noc, a zimą odwrotnie? Czy noc zaczyna się o 19?
2.Czy zimą mogą być cieplejsze dni, bez śniegu?
3.To prawda, że dzieci latem normalnie chodzą do szkoły? Bo ja słyszałam, że mają wakacje :O
4.Czy latem noc jest jaśniejsza niż zimą?

agnieszka130187 07.03.2007 14:10

łatka

A po jakim czasie mniej więcej wydają łatki ???

vanity 07.03.2007 14:34

Cytat:

Nikita123:
Może mi wreszcie ktoś powie jak się robi tą Simoroślinę? :/ Trzeba drzewka duzo razy pryskac, czy co? HALO!!! Ja też jestem na tym forum!

Boshe odpowiedz jest w poscie nad twoim! :/

Cytat:

A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina. ;)
A co do:
Cytat:

3.To prawda, że dzieci latem normalnie chodzą do szkoły? Bo ja słyszałam, że mają wakacje :O
to zle slyszalas :/ Nie ma wakacji, simsy normalnie laza tak jak zima, wiosna, jesienia :D Ludzie czytajcie co pisza inni, bo na wiele waszych pytan sa odpowiedzi w tym temacie!

Eámanë 07.03.2007 14:47

Cytat:

Napisał Polia
Nie ma wakacji, simsy normalnie laza tak jak zima, wiosna, jesienia :D

No, czasami zimą lekcje są odwołane, jak napada dużo śniegu :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:49.