![]() |
Odp: Wasze rekordy !!
Ja najdłużej gram rodziną Lotario. Don i Kasandra mieli trójkę dzieci. Ich syn ma teraz trójkę, córka dwójkę i trzecia córkę też dwójkę, ale będzie miała jeszcze jedno.
Wszyscy się świetnie znają i przyjaźnią, przez co ciągle dzwonią i się odwiedzają. Nie mówię już o tym, że dzieci cały czas przywożą ze szkoły swoich kuzynów. Oprócz tego dość długo grałam rodziną Hak i Lucyna jest już dorosła, ma własne dzieci oraz dużo młodsze rodzeństwo. I ciągle przewijają się tylko te dwie rodziny. |
Ja we wrześniu stworzyłam rodzinke i do tej pory nią gram :D Mam całą okolice w tej jednej rodzinie!
|
Ja stwarzam rodzinkę osiągam zamierzone cele które sobie podałam przy tworzeniu rodzinki. Kończę nią grać, wymyślałam nowe cele, stwarzam rodzinkę i tak w kółko. Najdłużej taką rodzinką gram pół roku, ale najczęściej to kilka tygodni.
|
ja najdłużej potrafię grac jedną rodzinka ja wiem z tydzień czasem dłużej to zależy czy mi sie znudzi ;) najkrócej grałam jeden dzień jedna rodzinka i ja skasowałam bo była nudna. Raz tylko chyba grałam tak, z rok jedną rodzinką to było najdłużej ale, rzadko sie zdarza bym tak, długo grała jedna rodzinką ;). obecnie mam rodzinke 2 simów i 2 koty i zobaczymy jak długo bedę nimi grała
|
ja najdłużej jeśli sobie przypominam grałam 2 miesiące... ;)
|
ja najdłuzej to grałam 2 tyg jedna rodzinka z TS2
|
ja najdłużej grałam ok 9 miesięcy
|
Moją rodzinkę mam już od trzech miesięcy. Na początku zrobiłam Roberta i Dorotę, no i jakoś 6 dzieci wyszła ^^ : Maciek, Karolina, Mateusz, Kinga, Bartek i Adam :) Pierwsza dwójka skończyła studia, następna dwójka jest na studiach, a ostatnia dwójka wybiera się na studia :D
|
Najdłużej grałam rok. :) A najzabawniejsze było to, że grałam tylko ta rodziną i żadną inną. :P Teraz dostałam nowy komputer więc odłożyłam simy 2 na wyższą "nietykalną" półkę i gram w TS3. :)
|
Ja gram najdłużej 3-4 tygodnie. Potem mi się nudzą, robię zastrzyk dodatków z neta i następnych xD
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:44. |