![]() |
Odp: Który Sim jest najgłupszy?
Od zawsze wkurzali mnie Henio i Majka Ć(Ś)wir. Co jakiś Sim się wprowadził, to ci zaraz przyłazili i stali pod tymi drzwiami Bóg wie ile.
Raz nawet zdarzyło mi się tak, że Sim mieszkał już troszkę czasu na parceli, i przylazła Majka Marek Kawaler jest taki dość. Kiedyś nawet zrobiłam z niego gwiazdę :D Ewę i Monię Papużki to ja lubię. Raz Ewa miała zostać żoną jednego z moich najukochańszych Simów, po tym, jak jego dziewczyna kilka razy odrzuciła oświadczyny (styczeń 2007, uczyłam się grać i nie wiedziałam, że humor może mieć wpływ na takie decyzje). A jeszcze innym razem ożeniłam ją z innym moim Simem. A Monikę prawie że doprowadziłam na szczyt kariery ;) Ania i Janek Nowak zostali bohaterami jednej mojej Simowej historyjki (a o Ćwirach natomiast zrobiłam FotoStory :D). Kiedyś Janek był zombie i mieszkali w takiej dużej, starej willi w lesie (z cmentarzem za domem :D) W ankiecie brakuje jeszcze Kumpli (w Sims 2 zwanych jako Przyjemniakowie; też byli w podstawie). Grałam nimi bez kodów i okazali się być naprawdę fajni :) Eh, rozpisałam się... |
Nie mam zdania
W ogole TheSims mnie nie interesuje! Wole TheSims2! |
wogóle ktoś jest tam fajny ?
Ewa Papużka - lezba Monika Papużka - lezba Majka Ćwir - wnerwiający babsztyl Henryk Ćwir - blokuje przejścia albo psuje klopa Kasandra Ćwir - ona jest jakaś taka dzika Marek Kawaler - życiowy nieszczęśnik Anna Nowak - gruba brzydka facia Jan Nowak obleśny stary dziad ! |
Cytat:
Ewa Papużka i Monika Papużka to chyba siostry... Ale nie wiem ;p dla mnie majka ćwir nie jest taka wnerwiajaca, bardziej juz kasandra cwir, ktora wszedzie sie wpycha ;[ |
Ja nienawidzę jak oni tam mają? Chyba Mashuga czy jakoś tak... Tamta "SylvieMarie" wszędzie się wtranżala i tylko psuje humor. Nie wiem czy tą błąd gry czy tej rąbniętej simki ale ona mi łaziła po wodzie w basenie! Siedziała u mnie od rana do wieczora więc sobie pomyślałam że może się przestraszy złodzieja więc umyślnie zadzwoniłam po policję. "Maczugi" sobie poszli a ja dostałam ochrzan. Na dodatek jutro przyszli znowu i był ten sam rytuła:/ Wrr, czy oni nie mają pojęcia? A co do Nowaków to ja ich nie pamiętam, może dlatego że dawno w tą grę nie grałam?
|
Henryk Ćwir. On zawsze łazi do domu mojego sima, darmozjad...
Do tego ciągle ogląda telewizję, a jak żarcia nie dostanie, to się obrazi i paszoł won. ; DD |
boshe mashunga są najgorsi ://///
jan nowak i ta jego żonka też mnie wkużają ble! |
Henry świr
Mnie najbardziej wkurza HENRY ĆWIR!!!!!
|
A u mnie któryś z Cwirów przyszedl.Zaklinował się między krzesłem i ścianą i tam zasnął na stojąco ;-@ Usunęłam ścianę i krzesło i nadal tam stał. Po simowym tygodniu powiedział , chyba coś , że musi iśc. Obudził się i poszedł. :-/
Nie wiem czy na pewno tak powiedział , bo w The Sims już dawwwno nie gram. |
nie lubię żadnej z maxisowskich rodzin ;P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:01. |