![]() |
Odp: Wygląd
@up: Ale forum nie jest tylko o grze The Sims 2 ;]
Gdyby tak porównać forum do strony "macierzystej" (thesims.pl) to od razu widać, że to dwa inne światy (chociażby ze względu na wygląd stron) Jednak przyzwyczaiłam się już do tego i gdyby nie moje "archiwa" (layout głównej strony forum z września czy października 2008), nie wiem czy przypomniałabym sobie jak to kiedyś było. Te tańczące Simy faktycznie niezbyt pasują do stylu, ale że na zmiany się nie zanosi musimy się przyzwyczaić (albo Adblockiem zablokować sobie te Simy jeśli się komuś nie podobają) |
Przepraszam za odświeżanie starego tematu, ale jeśli ktoś nadal chciałby zmiany wyglądu, zwracam uwagę na to, że:
1 - obecny layout jest przejrzysty, a to jest ważne. Widziałam już fora o żywych kolorach, tak żywych, że trudno było się połapać, co było napisane. 2 - im więcej "fajerwerków" graficznych na stronie, tym dłużej się ładuje. |
Katherine - Tak jest przejrzysty z tym się zgodzę.
Ale co do tej grafiki... w dużej mierze zależy to od sprzętu. Jednak nie wiem ile lat ten wygląd jest, ale jak oglądałem zdjęcia z "Powspominajmy" już wtedy taki był... Może dało by się nieco "ożywić" styl? |
3 lata na pewno :D
Na razie nici z jakichkolwiek zmian w wyglądzie (jak zwykle zresztą od kilku lat :)). |
3 Lata? Ohooo :D To ten styl ma Legende? ;D
Moglibyście chociaż jakiś "do testów" dać ;) |
Jeśli już NAPRAWDĘ muszą być simowie w nagłówku, to powinny być ze Simsów 1-2-3, nie tylko dwójki!!
No i czemu są tacy... duzi? Zanim zejdę niżej tracę dziesiątki sekund(y). |
Od około lutego/marca 2007 siedzę na forum i wtedy były dostępne te same style co dzisiaj :P
I dopóki nie zmieni się władza najwyższa (nie nasze cudowne adminki), nie ma co liczyć na zmiany na forum.Oby to szybko nastąpiło. |
Cytat:
Mnie tam nie przeszkadza, ale mogliby zmienić go w końcu, bo to już nudne. |
niestety, nikogo nie interesuje to forum. administratorki wielokrotnie pisaly maile do ludzi od technicznej strony forum, niestety bezskutecznie, takze debatowanie na ten temat jest bezsensowne.
|
No to ileż zrobić bunt i zamknąć je na kilka godzin?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:36. |