![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaje je tu!
a jak zdobyć to "coś" do wskrzeszania zmarłych i tego używać?
czy to dochodzi w czasie wolnym? jeżeli nie, to przepraszam. |
Dzięki Swampfire, spróbuje Twojego sposobu.
Cytat:
|
Cytat:
EDYTOR ZAŚWIATÓW-> Umrzyj od...-> wybierasz rodzaj śmierci (piorun, grad, satelita, utopienie, pożar, głód, starość, muchy, choroba). |
Cytat:
|
Widocznie jakiś śmieszny błąd gry :D Ta simka chyba wyjątkowo chce zostać przy życiu :D Ale mam pomysł, jak możesz się jej pozbyć. Dość prosty, a żeby nie powiedzieć - NAJPROSTSZY. Jak kolejny raz wygra walkę ze śmiercią, nie próbuj zabijać jej po raz kolejny. Zapisz grę i wyjdź do otoczenia. Potem wyprowadź ją do skrzyni rodzin i po prostu skasuj. Nie wiem czy chodziło Ci o takie "pozbycie się" tej simki, ale tak czy siak - będziesz miała ją z głowy.
|
Spróbuj utopić ją w basenie. Wydaje mi się, że wtedy nie będzie miała jak oszukać śmierci. Albo postąp tak, jak helena napisała.
|
Donoszę że simka została wreszcie zabita :)
Jeżeli ktoś będzie miał podobny problem to radze obniżyć na prawie min wszystkie wartości sima i dopiero później go uśmiercić, wtedy przegra tą zgadywankę ze śmiercią. |
Czy ktoś zna kod na hotele??? Z góry dzięki;-)
|
Skorzystaj z wyszukiwarki, kod to:
changelotzoning hotel EDIT: i nie ten dział |
Nie kłócić się ;D
Mam pytanko. A mianowicie: Czy jeśli rozwinę na maxa hobby to coś z tego będę miała.? Zawsze się skupiałam tylko na jednym... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:35. |