TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

kubuss 06.02.2009 19:03

Odp: Drobne uwagi

W ogóle to nie wiem po co te kłótnie, jeżeli ktoś zasłużył na więcej niż 3 rangi to niech je ma, nie jego wina że jest lubiany, popularny ... Zazdrościcie mu czy co ??

Intenso 06.02.2009 19:09

Cytat:

Napisał kubuss (Post 952085)
W ogóle to nie wiem po co te kłótnie, jeżeli ktoś zasłużył na więcej niż 3 rangi to niech je ma, nie jego wina że jest lubiany, popularny ... Zazdrościcie mu czy co ??

hahaha... Normalnie już masz u mnie osobistą rangę: Twórca najlepszego postu.

Callineck 06.02.2009 19:36

Cytat:

Napisał haughton (Post 952068)
user, który otrzyma np. 5 rang wybiera sobie spośród nich 3, które chce zatrzymać, a pozostałe przypadną tym, którzy zajęli kolejne miejsca w głosowaniu.

Właśnie miałam to napisać ;)
Poza tym na razie nie ma co robić szumu, bo wyniki głosowania wcale się nie muszą pokrywać z nominacjami.

A tak na przyszłość byłabym za tym, żeby jednak rangę "Kacze pióro" przyznawać albo za FS albo za opowiadania, a do drugiej kategorii wymyślić inną nazwę.
To trochę nie fair wobec autorów opowiadań, bo nie mają raczej szans w konkurencji z FS, a szkoda.

@down - też fakt :)

lithium 06.02.2009 20:12

tak, zazdroszcze, bo chcialam ci ukrasc range medrca

a tak serio to uwazam ze skoro jest ranga za opowiadania to powinna byc tez za poezje, no ale to tak moze innym razem

vivien 06.02.2009 20:27

no ale jeszcze pamietajcie, ze nominacje to nie wszystko, jeszcze sondy potem xd

zelkam 06.02.2009 20:41

Myślę, że powinno się zrobić oddzielne nominacje dla modów i adminów. np. Miluch-najmilszy użytkownik - wersja dla kadry, oczywiście pod nickiem będzie widoczny tylko tytuł rangi.

Co wy na to?

Chryzantem Złocisty 07.02.2009 08:34

Eja,a ja wam coś powiem-pamiętacie poprzednie FA?Nie było opcji,żeby jakaś osoba była nominowana w więcej niż 2-3 kategoriach.
I było mało osób,które potem miały dwie rangi przy nicku.Bardzo mało.
Głosowano na ludzi,którzy byli oryginalni i właśnie w sposób swojego bycia-niebycia zasługiwali na daną rangę.

A teraz przyszła jedna osoba i ma zgarnąć wszystkie tytuły?Jeszcze się taki nie narodził,co by wszystkim dogodził.I jakoś nie wierzę,że ktoś jest tak idealny we wszystkim.Bynajmniej nie dla mnie.

No ale ok,ja zagłosuję po swojemu,mimo iż wiem że moje głosy nic nie zmienią.Ale będę mieć satysfakcję,że nie pobiegłam owczym pędem a zagłosowałam na kogoś,kto naprawdę na to zasłużył w dobry lub zły sposób.

koniec tematu ^^

Björk 07.02.2009 09:06

No i bardzo dobrze :)
Cieszy mnie Twoje podejście.
Zresztą głosowanie nawet się nie zaczęło, więc nic jeszcze nie jest przesądzone...
Ale jeżeli bardzo chcesz, to z chęcią zrezygnuję z kandydowania w jakiejkolwiek kategorii, bo i tak dostałam tak dużo miłych komunikatów, że to wszystko mi wystarczy.
Poza tym - nie przesadzajmy - jakoś nikt mnie nie typował do posiadaczy najlepszej sygny, avatara i kilku innych kategorii.
Tylko dziwi mnie, że tak na mnie wsiadłaś, skoro zamieniłyśmy raptem kilka zdań w wakacje i nie ukrywam, że jest mi z tego powodu trochę przykro.
Ale pisze się trudno i żyje dalej.

A wszystkim, którzy wytypowali mnie w różnych kategoriach serdecznie dziękuję :)

Alisha 11.02.2009 18:39

Czy moge opowiedziec i zareklamowac wasze forum na moim blogu? :D :redface: :|

Odyn 11.02.2009 19:04

mysle,ze nie ma problemu

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:40.