![]() |
Odp: Ile Macie Dzieci w Rodzinkach??:)
czuje sie dziwnie bo wszyscy mniej niż 4 a ja przy 4 się rokręcam : O Lubię wielopokoleniowe rodziny i w jednej obecnie mam 9 a mój rekord to chyba 11. Wszystkich wychowuje do dorosłych ofc :P
|
Wiesz, większość nie panuje nad ośmioma osobami w rodzinie :p Widać Ty jesteś hardcorem (chyba że grasz na kody C: ).
|
Generalnie 2-3, ale mój rekord to 6. Chciałam zrealizować marzenie matki o 10 dzieci, ale stwierdziłam, że to ponad moje siły xD
|
ja mam zawsze minimalnie 6 dzieci to dla mnie pikuś Pan Pikuś...
|
Ja zazwyczaj tak do 3. Jak dorosną i założą rodziny, to łatwo się połapać, u kogo byłam ostatnio :)
P&L |
Ja obecnie mam 4 dzieci ale 5 jest w drodze .:P Kiedyś maksymalnie miałam tak, z 3 dzieci teraz postanowiłam mieć więcej by w końcu mieć rozbudowane drzewo genealogiczne:D.
|
Różnie bywa, dlatego nic na razie nie zaznaczam :rolleyes:
|
Zależy. Zazwyczaj przed stworzeniem rodziny myślę sobie, nad jakąś historią. Kiedyś np. miałam rodzinkę, z dwiema siostrami - jedna była kujonką, druga buntowniczką. Kiedy indziej tworzę samych rodziców, a dzieci się robi później. :D Różnie to jest. Moja aktualnie ulubiona rodzinka składa się z trójki dzieci - brat i siostra w wieku nastoletnim, oraz ich mała siostrzyczka.
|
Postawiłam na 1-2, ponieważ od terz gram bez "motherlode" i takich tam innych, więc kasy nie będzie :rolleyes:. Pozatym, rodziny z takimi małymi ilościami dzieci są łatwiejsze do opieki, a zaczynają się próby bez boolprop'a.
Cytat:
No może zrobię wyjątek, ale to jak będę mieć dużo kasy, ogromną hałupę i pohardcorujębez kodów sobie troszkę. Ale stopniowo, oczywiście :D |
Rzadko mam dzieci ale teraz stworzyłem rodzinę Black i już mam dwóch synów (urodzeni nie stworzeni :D)
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:20. |