![]() |
Odp: W co lubicie najbardziej i najdłużej grać?
Cytat:
Obecnie jakoś wystrzegam się gier, od czasu do czasu włączę simsy i to wszystko :P |
Ja teraz ja przechodze 3 raz, na najtrudniejszym poziomie trudnosci :D
|
Cytat:
|
Ja jeszcze trojki nie mam. Chce przejsc co najmniej 3 razy czesc 2 ( a wlasnie powoli ja koncze :D) z roznymi wyborami itd. Wtedy zabiore sie za 3 :)
Na insanity (nie wiem jakie jest polskie tlumaczenie tego poziomu trudnosci) faktycznie jest hardkor :D Dobrze, ze gram sentinelem, to mam ta zbroje.... nie powiem wiele razy uratowala mi tylek :D |
Zakończenie całej trylogii pewnie mocno Cię rozczaruje, ale nie będę Ci tu spojlerowała :D Podobno to nowe darmowe DLC (Extended Cut?), które wypuścili, trochę bardziej przybliża obraz całej sytuacji - nie wiem na ile i czy dość logicznie są wytłumaczone wszelkie niedociągnięcia, bo jeszcze się w nie nie zaopatrzyłam (musiałabym jeszcze raz przechodzić finał, aby odpaliły się te dodatkowe sceny). Kurczę, kiedyś próbowałam grać Inżynierem i właśnie Strażnikiem, ale całe moje granie skończyło się na pierwszej misji. Uwielbiam klasę adepta i nie zamieniłabym jej na żadną inną <3 Biotyka rządzi :D
BTW, ale my tu sobie spamujemy, że ho, ho :rolleyes: |
No wlasnie slyszalem o tej aferze z zakonczeniem. Jak skoncze 3 to na YT koniecznie bede musial zobaczyc jak to podstawowe zakonczenie wygladalo.
E tam, jaki offtop. Gadamy o grach :P |
Absolutnie ubóstwiam klasyczne Tomb Raidery - uwielbiam ich gameplay, muzykę, klimat. Podobnie genialne są ich custom levele(fanowskie), takie jak Mists of Avalon czy The Reflection of Eternity. Te dwa nawet w kwestii grafiki są idealne.
Do listy spokojnie może dołączyć również seria TES, a szczególnie Morrowind. Ten ponury klimat, popielne ziemie + fabuła, w której człowiek dowiaduje się o zgniliźnie wewnątrz tamtejszej religii. Po prostu świetne. :D Od pewnego czasu już mniej, ale wciąż lubię World of Warcraft z jego cukierkową grafiką. Szkoda tylko, że kasy nie mam, by w to grać. Cierpliwości w sumie też. Mogliby zrobić WoWa wreszcie f2p. Wtedy bym z pewnością wrócił, lol. |
a ja sobie pogrywam w minecrafta, kocham te grafike, wprost zwala z nog =D
no i simsy, to juz chyba normalne ze jak zaczne grac to nie moge przestac ;p |
Jasne że Simsy<3, życie bez nich było by męką, a napewno nabawiłabym się depresji( lubie sie tam wyżyć)
|
Sims 3 oraz Shaiya, czasami też Transformice, lecz to zależy od mojego humoru. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:17. |