![]() |
Odp: The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody
Cytat:
To jest do Młodzieżowego stylu, ale nie gniewam się, bo tam obok sobie weszłam w RiO :) |
co jest w rezydencjach i ogrodach?
mam pytanir czy trzeba budowac te domy czy sa juz gotowe tam na tej plytce
@mod edit: proszę, używaj najpierw opcji "szukaj" bo nie zawsze jest potrzeba zakładania nowego tematu. I postaraj się sprecyzować swoje pytanie |
gaga20 - jeśli dobrze zrozumiałe Twoje pytanie kilka domów jest w skrzyni domów, ale nie ma tam tych z trainera.
|
Z początku bardzo mnie kręciły te akcesoria. Jednak po instalacji zmieniłem zdanie. Chciałem coś zbudować tylko zawsze musi mi się odechcieć bo tych nowości jest za dużo :)
|
Moim zdaniem kiepskie... Żadnych rewelacyjnych dodatków, parę nowych, ciekawych rzeczy, więc generalnie nie polecam.
|
A ja bardzo lubię ten pakiet w końcu był on ostatnim dodatkiem do the sims 2
Doszło wiele ciekawych rzeczy i było ich dużo ;) |
W RiO, można regulować dachy. i ja sie pytam, czy można, zrobić taki: http://images2.wikia.nocookie.net/__...39;s_house.jpg
|
Bez RiO też można ;) Jest na to kod.
Aczkolwiek ostrzegam - uzyskanie takiego efektu może być trudne, chyba, że nie zamierzasz fotografować swojego domku pod takim kątem jak na tym zdjęciu. O ile nie zrobisz dachu dwuspadowego, dach nad tymi oknami nie będzie przylegał do tego "głównego" (inaczej mówiąc- będzie perfidnie odstał os reszty). Ale pytałeś, czy taka opcja jest w tym dodatku - owszem, jest. |
Cytat:
|
roofslopeangle [kąt nachylenia dachu] - zmienia kąt nachlenia wszystkich dachów na parceli
individualroofslopeangle [kąt nachylenia] - po wpisaniu kodu, z wciśniętym altem klikasz narzędziem tworzenia dachu na dowolny dach. Zmienia się nachylenie tylko tego jednego. Tylko, że do tych kodów potrzeba Nocnego Życia bodajże ;). E. Liczby jakie wpisujesz jako kąt nachylenia muszą być w przedziale 5-75. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:27. |