![]() |
Odp: Więzienne melodie
Ellie, mam swoją. Ale dziękuję za miłą propozycję! Szczęście, że chociaż poczucia humoru i życzliwości ci nie brak. I bardzo dobrze, tak trzymaj dalej. Rozwijaj się dziewczyno!
|
Cytat:
Hm, no nie będę taka głupia jak kiedyś i nie będę się tu wykłócac ;p edit. wiem, ze zrobiłam błąd powtarzając 2 x "nie będe" xd |
Odcinek 6 pojawi się nieprędko, za tydzień albo więcej. Wiem, niby mam ferie itd., ale za to brakuje mi weny do pisania :<
Więc musicie poczekać ^^ |
Miło, że jeszcze ktoś się interesuje tym tematem -_-
Cóż, napiszę sama do siebie, że mam już ok. 60 % odcinka, więc pojawi się szybciej niż myślałam! |
Oh, Elijo, Elijo... Przyzwyczaj się do tego, że takich "zapowiedzi" nikt nie komentuje. Przecież sama tez tak robię, ale się nie wściekam. To normalne :)
I miło, że W KOŃCU zamierzasz uraczyć na nowym odcinkiem! :D Ja już nawet nie pamiętam, na czym to stanęło... @down: nie czytałam całego, ale wiem o co chodzi ;] |
To przeczytaj 5 odcinek, bo jak dobrze pójdzie, to za 2 - 3 kolejny będzie na forum : D
edit. Odcinek skończony, czekam teraz na opinię Bjork, potem zrobię zdjęcia i gotowe. jak dobrze pójdzie to dziś/jutro przeczytacie |
O to fajnie już się nie mogę doczekać.
|
Mam nadzieję, że będzie długi ;)
|
Cytat:
Cytat:
i miło mi, że ktoś odpisał ;p |
Ej ja czytam :c
Tata świnka podniesie Cię na duchu :D No więc czekam, czekam i nie mogę się doczekać. I najlepiej dodaj najszybciej jak możesz :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:52. |