![]() |
Odp: U figi :D
Emma jest boska!
|
Nie bardzo rozumiem , dlaczego simka jest ni w pięć ni w dziewięć ? :O Myślę , że to jakieś nieporozumienie ! :D
Emma jest śliczna . Ma przepiękne , bardzo realistyczne spojrzenie . ;) Do fryzury , czapki - bardzo ładnie dobrane ubranie ! Wyjątkowo podoba mi się prezentacja . Zdjęcie " w plenerze " , nadaje prezentacji dodatkowej jakości . Dzięki temu można od razu wyobrazić sobie simkę w grze . :) |
Sonia - jest cudowna, a jej największym atutem są przepiękne i głębokie oczy, bez nich wydawałaby sie trochę nijaka. A tak jest subtelna ;)
Charlie - Nie podoba mi się fryzura i oczy. Wyglądają troche nienaturalnie, jak namalowane. Twarz w porządku, ubranie też. Rose - pełna blasku :D Błyszczaca pomadka, cień na powieki i nawet srebrne rzęsy nie są żadną przesadą, wszystko umiejętnie dobrane i w doskonałych proporcjach :) W dodatku ten błysk w oku ;) Wielki plus za Murzynkę, jeśli w ogóle się spotyka to rzadko takie ładne. Zielony kolor ubrania bardzo jej pasuje. |
Twoja kreatywność ciągle mnie zaskakuje ! ;)
Znowu piękna prezentacja ! :) Sonia - twarz bez zarzutu . Najbardziej podobają mi się jej oczy - piękne i bardzo realistyczne . Charlie - jak dla mnie świetny ! " Kupuję " go w całości . :D Rose - wygląda bardzo majestatycznie . Bardzo ładnie prezentuje się w wieczorowej sukni i bieliźnie na ostatnim zdjęciu . |
Sonia - elegancka i kobieca. urzekły mnie oczy. piękna.
Charlie - nie pasują mi oczy, ale nie jest zły. Rose - ciekawa. śliczne oczy, te srebrne rzęsy są ciekawe. ładna prezentacja. na początku nie pasowała mi fryzura, ale po chwili uznalam, ze jest w porządku. : ) |
Rose najładniejsza tylkod niepotrzebnie dałaś jej te coś białego :O i ma ciut za grubę usta.
Sonia ma śliczne oczęta, ale nie lubię tej fryzury, a Charlie taki sobie. |
Sonia jest bardzo subtelna i wyrafinowana, Charlie też chłop niczego sobie. Rose ma chyba zbyt dużą górną wargę. Na pierwszym zdjęciu ma spojrzenie diablicy ;) Nie podoba mi się ten makijaż, chociaż pasuje do simki (ale strój już nie za bardzo moim zdaniem). I tak wiesz, że wszystkim się podobają :D
|
Sonia jes przepiękna ;*
Jak Ty to robisz? ^^ Mam pytanko: skąd bierzesz te cudowne fryzury? ^^" |
Sonia -jest piękna, ma ładne rysy twarzy i dobrze dobrany makijaż.10/10
Charlie-Nie podoba mi się, ma ładne rysy twarzy , ale nie podobają mi się oczy, fryzura i uszy ma trochę za duże. 5/10 Rose-cudeńko, chociaż z tymi białymi rzęsami to trochę przeholowałaś :D 10/10 razem : 25/ 30 brawo! :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:12. |