![]() |
Odp: Nowi moderatorzy.
pomijajac fakt ze starlight 1 pierwszy raz na oczy widze mimo ze jestem tu 6 lat a raven nadaje sie na moda jak fool TO OK
ps. juz chyba zamiast raven mogliscie wziac Chryzantema ale w sumie fool tez moglby byc |
starlight zna sie na sprawach technicznych, wiec mysle, ze bedzie przydatny. raven wydaje mi sie, ze ma poczucie obowiazku, przestrzega regulaminu i ogolnie jest obeznana, wiec uwazam, ze akurat to byl dobry wybor, zreszta nie tylko ja tak twierdze. no i - dajmy im czas, jak cos bedzie nie tak to zglaszajcie to administracji. aczkolwiek watpie aby taka sytuacja zaistniala.
@raven edit: od siebie dorzucę jeszcze tyle, że załodze pracuje się najlepiej gdy panuje dobra atmosfera zamiast darcia kotów, więc nie wam kwestionować wybór |
foda-se adminem
|
Cytat:
no ale zobaczymy, que sera |
fool na moderatora!
ale podoba mi się fakt 4 aktywnych adminów, serio, forum z dnia na dzień rośnie i ciężko utrzymać tu porządek |
Muszę przyznać, że trochę tego nie rozumiem. Rzecz jasna: nie oburza mnie w żaden sposób tekst, że nie znam słowa bezstronność bo co do tego jestem innego zdania - jako zwykłego usera nic mnie do was nie zobowiązywało, żeby pokazywać prawdziwą twarz (matko, jak to brzmi), więc mogłam sobie pisać cuda na kiju i robić co chcę. Moderka jednak do czegoś zobowiązuje.
Spokojnie, aż tak źle wam ze mną nie będzie. Moderowanie forum nie jest dla mnie nowością, starczyło przypomnienie funkcji. Już wykonuję swoją robotę, której w większości użytkownicy nawet nie zauważają (bo co to dla was jest sklejenie postów czy przeniesienie topicu itp.) i jestem zdania, że jest dobrze. Głowy do góry, Har-Magedon to tu nie będzie |
Witamy też w zespole moderatorskim Kowalino, który zgodził się nam pomóc przy obsłudze forum :)
|
no to skoro jestesmy juz w komplecie - gratuluje wszystkim i mam nadzieje, ze wspolna praca bedzie mila i owocna! ahoj!
|
Gratulacje :)
|
http://forum.thesims.pl/member.php?u=20292
http://forum.thesims.pl/member.php?u=36656 o co tu chodzi, because i'm confused? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:11. |