TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Krwawe Przeznaczenie... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=47847)

Sweet.Dreams 01.01.2009 22:18

Odp: Krwawe Przeznaczenie...

Po prostu cudnie!!
Aż szkoda pisać o jakiś literówkach!
To jest boskie!
Chcę następną część!!!!

BlackDalia 02.01.2009 10:57

Kochana musisz napisać książkę ;). Gwarantuje ,że odniesiesz ogromny sukces. Z niecierpliwością czekam na dalsze losy bohaterów oraz zdjęcia w prawdzi eopowiadanie już przeczytałam ale ze zdjęciami jest jeszcze lepiej;). Ciekawią mnie zdjęcia jakie będą w następnym odcinku ;).

Callineck 02.01.2009 18:55

No tak, opowieść doszła już prawie do kulminacyjnego punktu :)
Powtórzę to sam co w komentarzu do opowiadania - być może matka Sarah i Michaela była taka wredna bo czuła się samotna? Nie wiem, czy ten wyjazd dobrze jej zrobi, ale na pewno dobrze zrobił jej dzieciom :D
Roger pomimo tego, że już wredniejszy być nie może znacznie zyskał na wyglądzie, co prawda daleko mu do mojego ulubieńca Michaela :P
Ciekawa też jestem dlaczego Seth ciągle wychodzi przez balkon skoro nie na już matki? Normalnie drugi Romeo ;)
Czekam z niecierpliwością na następny odcinek żeby zobaczyć zdjącia. Ciekawi mnie strasznie parę postaci :)

Poważniejsze błędy:
Od tamtego dni - dnia
Widywaliśmy się co dziennie- codziennie
całował prze chwilę - przez
zemsty! - z wielkiej litery

Vipera 02.01.2009 19:33

Callineck, domyślam się, że masz na myśli Davida... jednak jego nie będzie. Jeśli chodzi o Rogera... hmm... ja wiem, czy nie może być wredniejszy? wszystko jest możliwe. No, powinnam być dumna, że stworzyłam Michaela :P

niepokorna 02.01.2009 19:44

oj, szybko lecisz z odcinkami :)
Genialne zdjęcia z ilością idealnie proporcjonalną ilością
Bardzo ładnie opisujesz sytuacje.
Roger faktycznie wyładniał, ale i tak Michael jest <3 zaklepuję go :P
Sarah...
co z nią zrobisz? Jak się skończy jej przygoda z tymi typkami/psami/wilkołakami
ciekawie, i to bardzo :)

faktycznie napisz książkę ^^

Lapis 02.01.2009 21:00

Super co tu dużo mówić oczywiście 10/10

Kliii 03.01.2009 14:41

Świetny klimat! Umiesz przekształcać myśli w zdania... Co tu dużo mówić: cudo :). Jest dość dużo literówek, popracuj nad tym. Pisałaś, że po Michaela przyjechało trzech "kolegów", a wprowadziłaś tylko Setha i Davida. Możliwe jednak, że chodziło Ci o to, że razem było ich trzech, prawdopodobnie źle zrozumiałam :) Ale jak dla mnie trochę za mało zagmatwałaś :) Na korzyść wpłynęłoby dodanie jakiejś postaci. Mimo, że w odcinkach nie dzieje się za dużo, to każdy czyta się z zapartym tchem i czeka na kolejny :)
Ocena: 10/10.

Ps. Z tych książek Stephenie Meyer, które wyszły po polsku też moim faworytem jest "Zaćmienie" :D Ale jeszcze "Intruza" nie przeczytałam, więc moje zdanie może się zmienić ;)

Vipera 03.01.2009 15:22

Kolega robił za obstawę... był nieistotny, ale pojawi się jeszcze.
Dzięki za komentarze;)

Kejt24 04.01.2009 11:08

FS jest swietne, chociaż szczerze przyznam, że nie czytałam całego :D
Ale za to czytałam całe opowiadanie :)
Z niecierpliwością oczekuję następnego odcinka, który chyba ciekawi mnie najbardziej ;) (Nie tyle tekst, co zdjęcia).
A może by tak pomyśleć o kontynuacji opowiadania...? :)

Sweet.Dreams 04.01.2009 16:27

Kejt24 - kontynuacja już jest!! Tylko w dziale nasza twórczość, twórczość pisana pt. Traktat przymierza. Jak to, nie czytałeś? To jest cudne ; ***

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:33.