![]() |
Odp: Zalety i wady The Sims 3.
Cytat:
|
Cytat:
Chodzi o ściągnięcie simsów? |
Nie,chodzi o odnalezienie Czarnej Perły z Piratami z Karaibów ^^
dżizas...nikt na tym forum nie powie Ci dosadnie o co chodzi |
Cytat:
Jack Sparrow = pirat :P |
Tak, tak, Jack Sparrow we własnej osobie :)
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
powód 1) mam blueconneta z limitem 500MB, bez ściągania muzyki itp limit starcza mi na dwa tygodnie po czym szybkość internetu spowalnia się do 16kb, więc ogólnie masakra i internetu nie mam do kolejnego okresu rozliczeniowego powód 2) nie umiem |
widziałam kilka screenów i przeraża mnie menu. za dużo opcji, nie to co the sims 2. na początku uznałam, że sobie zakupie 3 ale zrezygnowałam.
|
Uuu to faktycznie niedobrze bo cała gierka zajmuje 5.6 GB. Zawsze możesz poczekać, aż ktoś znajomy kupi, wtedy zagrasz i zobaczysz. Ja Ci od razu mogę powiedzieć, żebyś te opinie tutaj traktowała tylko jako przybliżenie gry, ale się nimi nie sugeruj tak mocno, bo każdy ma swoje zdanie i swoje upodobania. Ja również się zniechęcałem do TS3 w końcu nie wytrzymałem, ściągnąłem i sam się przekonałem, że tylko mi stracha napędzili ludzie :D
|
Zalety imo: odwiedzanie miasta, nowe interakcje, fajny kreator simów
Wady: znudziło mi sie... po 10 minutach, beznadziejne ciuchy, duże wymagania sprzętowe Jakos bez szału ; o Tata sie na nowo uzależnił a ja palnęlam w kat ^^ |
Taak zaletą jest na pewno odwiedzanie przyjaciół i "grzebanie im w lodówce" ;)
Dziś zagrałam w tę grę po raz pierwszy i niewiele mogę o niej powiedzieć, ale ten wleczący się czas kiedy nasz sim śpi, albo jest w pracy...masakra, w dwójce robiłam przerwę na zaparzenie kawy a teraz zdążę ją nawet wypić i umyć filiżankę.... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:05. |