![]() |
Odp: Kawały o Simach
Teraz mój kawał
Pyta się Mortimer Dona Lotario. - Nie wiesz gdzie jest Dina Kaliente - Zresetowała się :D .Chyba głupi nie? |
Hahahaha, macie świetne kawały. Uśmiałam się jak dziecko ;]
Mówi Sim do Simki: -Kochanie, strasznie jestem głodny, boli mnie głowa, brzydko pachnę, a do tego wszystkiego chce mi się spać! Na to żona: -Maxmotives. xDD Z kim można tylko dwa razy rozmawiać przez telefon? Z Kostuchą, bo za drugim razem cię zabierze. No dobra, nie było śmieszne xD Przyjeżdża Simka na wyspę Twikki (chyba Twikki xD) i zwiedza wielki wodospad (że tak powiem, bo nie wiem jak się to nazywa xD). Myśli życzenie i wrzuca pieniążek. Wodospad robi się czerwony, co znaczy, że życzenie się nie spełniło. Na to Simka: -Cholera, znowu będę musiała użyć kodów. Yhm, też takie sobie. Ale nie mam talentu do pisania kawałów xD |
Mówi simka Kamila do Sima Kamila:
-To okropne!!!!!!!!!!!!!!!!(mówi simka Kamila) -Czemu?(odpowiada sim Kamil) -Co mam zrobić?Bo ten cholerny kot mi znowu zniszczył łóżko! -Wpisz kod moveObjects on i go usuń! Nie wyszedł mi ale kid!! |
Ha, ha! Świetne macie kawały! :) Nieźle się uśmiałam ;P
|
Co by było, gdyby ludzie mogli stworzyć ciało swoich dzieci jak by chcieli?
Najczęściej wybieraliby pierwsze twarze z simsów ;) |
Siemka nie wiem czy taki kawał już był bo nie czytałam wszystkich :
Idzie sobie mała simka . Spotyka innego małego sima . -Siemka jak leci ?? - pyta się simka -Co mój nowy samolot z papieru ?? - odpowiada sim . Wiem że aż żenujący ten kawał :D |
mis888 - hehe niezłe ;)
Idzie sobie sim, patrzy a tu jego sąsiadka puszcza petardy. Podchodzi do niej: - Cześć. -Hej-odpowiada simka i dalej puszcza petardy. -Czemu tak cały czas strzelasz tymi petardami? -Bo ubiłam interes z moim graczem ,że jak uzbieram kasę i przyjdzie po mnie kostucha, to ja mu zapłacę a on ją skasuje! Za petardy idzie dużo kasy hehe ;) ale to było denne |
NIe wiem czy to nie będzie głupie:
Dzwoni simka do drugiej simki:Słuchaj potrzebuję szybko kasy..masz jakiś sposób?? -NO wiesz mam ale to trochę nielegalny... -no mów jaki... klapaucius lub rosebud :D |
nie wiem czy to było bo nie chce mi się wszystkich stron czytawać. A teraz dowcip:
Tylko Chuck Norris przeszedł simsy. No dobra denne ale usłyszeć to z ust mojego qmpla... całą przerwe się śmiałem ;DDD |
Nie Wiem Czy Taki Kawał Już Był Bo Nie Czytałam Wszystkich
Sim Mówi Do Simki Jestem Głodny I Brzydko Pachne I Chcę Jakiegoś Towarzystwa!A Simka Na To Maxmotives Pewnie Nie śmieszny? :con: Pozdr. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:14. |