![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
Skoro dali już postaci w tych egzotycznych miejscach - w ich własnych domach, mogła by być opcja grania tymi rodzinami, albo chociaż kupna domu na stale tam.. ://
|
Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać, otóż w Egipcie zablokowali się mieszkańcy na tym moście, co nie można wejść sterującym Simem.... mam dostarczyć tajne akta, ale mój Sim nie może tam wejść (na tym moście jest osoba, której muszę te akta dostarczyć), stoją tak już ok 2 dni, pokazuje się, że są głodni, śpiący itd.. nie wiem co robić i dlaczego tak się przywiesiło.. :(
http://img691.imageshack.us/img691/3540/beztytuuqom.png |
Tak sobie gdybam, bo nie miałam takiej sytuacji - a gdyby testingcheatsenabled, kupuj na parceli, a potem moveobjects i przestawić sobie potrzebnego Ci Sima poza most? Tylko czy ten most jest w ogóle jakąś konkretną parcelą, czy elementem otoczenia? Nie kojarzę w ogóle tego miejsca...
|
Cytat:
|
Tak próbowałam i nic nie daje... :(
Niestety jak zwykle gra ma bugi, jestem w Egipcie drugi raz i w ogóle nie przychodzi to sprzedawca przedmiotów różnych, za pierwszym razem tu był, no chyba, że stoi na tym nieszczęsnym moście ehhh. |
macie w sklepach owoce i warzywa? i czy znajdujecie normalnie je na ziemi? bo ja odkad zainstalowalam podroze nie mam zadnych nasionek :/ nigdzie
|
Sephora, jeżeli mówisz o sklepach w SV czy Riverviev, to tak ja mam owoce i warzywa. Może to wina modu ? Ja nie miałam tych książek na wakacjach o fotografowaniu i przepisach przez moda na szybsze uczenie się z książek... Na wakacjach nie widziałam, aby można było je kupić... może je trzeba znaleźć (nasiona) ?
Swoja drogą jedzenie mam tylko naleśniki i jakieś ciastka w Egipcie, czy to też zależy od godziny jak w normalnym Simowym życiu ? |
Cytat:
|
Ja kupiłem we warzywniaku w Riverviev - nasionka: pomidora, winogrona, cebuli itd.
PYTANIE: Jest kod na pełne paski i czy jest kod "moveobjects on"? PYTANIE 2: We Francji są najlepsze aparaty? |
odpowiedź 2 najlepsze są w Egipcie (jest w instrulcji :D)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:28. |