TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

monia0310 23.12.2009 22:05

Kości

Hej jak złożyć kości do grobu. Miałam 2 razy taki problem, nie umiem złożyc kości kustosza na cmentarzu, anie kości ducha w ogrodzie. Wszystko w Francji.
Czemak na info i
Wesołych Świąt

HNL 24.12.2009 07:41

Odp: Problemy z misjami

Musisz udać się na cmentarz i na końcu znajduje się chyba 5 małych krypt, każda ze skrzynią. Wkładasz kości do środkowej (nie wiem czy do innej też można, zawsze wkładałam do środkowej).

Połówka 24.12.2009 14:16

Cytat:

Napisał Sonia (Post 1174812)
Witam wszystkich
Mam problem. Utknęłam w Egipcie na misji Starożytna Biblioteka. Dowiedziałam się z tego forum który to budynek (pierwszy rząd od rzeki po środku) ale nie mogę tam wejść. Jak klikam na dom to pojawia się tylko niedostępna opcja "Zapukaj do drzwi". Dom stoi cały czas pusty. Czytałam, że właścicielem jest rodzina o nazwisku Madbouli, ale nie mogę ich znaleźć. Sprawdzałam każdy dom po kolei, myślałam, że może przebywają u innej rodziny. Niestety nie. Moja Simka już od 2 dni koczuje pod tą Biblioteką, a ja zaczynam się denerwować. Czy ktoś może potrafi mi pomóc?

Nie miałam tej misji, ale spróbuj kliknąć na jakieś drzwi (możliwe, że będzie ich kilka), a następnie opcję (jeżeli będzie ;d) "Przejdź przez drzwi" czy jakoś tak ;d Jeżeli jej nie będzie - próbuj przy innych drzwiach.

Searle, a może na ścianie po drugiej stronie jest jakiś przełącznik lub coś ?

bionda6 25.12.2009 14:03

Chciałabym kupić dom we Francji, dlatego chcę mieć 3 poziom wizy. Robię misję i utknęłam w 3 misjach (prawdopodobnie ostatnich)
I. Musze zbadać piwnicę jakiegoś faceta. Wchodzę do piwnicy i są te posągi i podłogi - szara, niebieska czerwona - o co z tym chodzi? Jak otowrzyć te drzwi?
II. Muzeum. Odkryłam drogę do piwnicy (przez badanie tej dziury) i co dalej? Blokuje się w jednym miejscy również z posągami. Gdzie mam iść ? Czy mam coś zrobić na górze? Wiem, że potrzeba jest jakaś tabliczka, tylko że ja jej nigdzie nie mogę znaleźć.
III. COś z nekatarem. Zebarałam owoce, i teraz potzrzebuje jakiejś Flo, która ugniecie ten nekatar. Gdzie ją znaleźć? Kiedy daję widok miasta nie mam jej nigdzie.

Błagam niech ktoś mi pomoże w tych misjach :( Podchodziłam do nich po pare razy, bez większych efektów :(

Mamełe 25.12.2009 14:26

Cytat:

Napisał bionda6 (Post 1176685)
Chciałabym kupić dom we Francji, dlatego chcę mieć 3 poziom wizy. Robię misję i utknęłam w 3 misjach (prawdopodobnie ostatnich)
I. Musze zbadać piwnicę jakiegoś faceta. Wchodzę do piwnicy i są te posągi i podłogi - szara, niebieska czerwona - o co z tym chodzi? Jak otowrzyć te drzwi?
II. Muzeum. Odkryłam drogę do piwnicy (przez badanie tej dziury) i co dalej? Blokuje się w jednym miejscy również z posągami. Gdzie mam iść ? Czy mam coś zrobić na górze? Wiem, że potrzeba jest jakaś tabliczka, tylko że ja jej nigdzie nie mogę znaleźć.
III. COś z nekatarem. Zebarałam owoce, i teraz potzrzebuje jakiejś Flo, która ugniecie ten nekatar. Gdzie ją znaleźć? Kiedy daję widok miasta nie mam jej nigdzie.

Błagam niech ktoś mi pomoże w tych misjach :( Podchodziłam do nich po pare razy, bez większych efektów :(

to twoj sim ma ugniesc owoce i zrobic nektar, ktory potem masz dostarczyc sprzedawcy w nektarni. Zrobic to mozna w nektarni.

co do wszelakich posagow, to sprobuj je przesuwac. Zwykle trzeba je nasuwac na biale kwadraty, ktore moga byc ukryte, dopoki nie przesuniesz posagu w inne miejsce.

Jasperrek 25.12.2009 15:18

Egipt - Wejście do Abu Simbel

Chcę wejść do tego grobowca, ale nie mogę. Blokują te "dary". Na pierwszy z nich dałem Klucz w kształcie Kamienia, a w drugim "Mała dowolna skała". Co mam dać?

Prosze szybko odpiszcie tutaj albo najlepiej na gg 324302.

Mamełe 25.12.2009 15:49

małą skałę kosmiczną

Jasperrek 25.12.2009 16:17

A skąd ją wytrzasnąć?

Mamełe 25.12.2009 16:31

Cytat:

Napisał Jasperrek (Post 1176744)
A skąd ją wytrzasnąć?

poszukac. Znajduje sie ja tak samo jak kamienie czy owady

Ilona 25.12.2009 16:50

Cytat:

Napisał bionda6 (Post 1176685)
Chciałabym kupić dom we Francji, dlatego chcę mieć 3 poziom wizy.

tutaj jest hak,ze można kupić dom majc juz pierwszy poziom wizy http://linna.modthesims.info/download.php?t=381402

sprawdzony,działa bez zarzutu

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:39.