![]() |
Kości
Hej jak złożyć kości do grobu. Miałam 2 razy taki problem, nie umiem złożyc kości kustosza na cmentarzu, anie kości ducha w ogrodzie. Wszystko w Francji.
Czemak na info i Wesołych Świąt |
Odp: Problemy z misjami
Musisz udać się na cmentarz i na końcu znajduje się chyba 5 małych krypt, każda ze skrzynią. Wkładasz kości do środkowej (nie wiem czy do innej też można, zawsze wkładałam do środkowej).
|
Cytat:
Searle, a może na ścianie po drugiej stronie jest jakiś przełącznik lub coś ? |
Chciałabym kupić dom we Francji, dlatego chcę mieć 3 poziom wizy. Robię misję i utknęłam w 3 misjach (prawdopodobnie ostatnich)
I. Musze zbadać piwnicę jakiegoś faceta. Wchodzę do piwnicy i są te posągi i podłogi - szara, niebieska czerwona - o co z tym chodzi? Jak otowrzyć te drzwi? II. Muzeum. Odkryłam drogę do piwnicy (przez badanie tej dziury) i co dalej? Blokuje się w jednym miejscy również z posągami. Gdzie mam iść ? Czy mam coś zrobić na górze? Wiem, że potrzeba jest jakaś tabliczka, tylko że ja jej nigdzie nie mogę znaleźć. III. COś z nekatarem. Zebarałam owoce, i teraz potzrzebuje jakiejś Flo, która ugniecie ten nekatar. Gdzie ją znaleźć? Kiedy daję widok miasta nie mam jej nigdzie. Błagam niech ktoś mi pomoże w tych misjach :( Podchodziłam do nich po pare razy, bez większych efektów :( |
Cytat:
co do wszelakich posagow, to sprobuj je przesuwac. Zwykle trzeba je nasuwac na biale kwadraty, ktore moga byc ukryte, dopoki nie przesuniesz posagu w inne miejsce. |
Egipt - Wejście do Abu Simbel
Chcę wejść do tego grobowca, ale nie mogę. Blokują te "dary". Na pierwszy z nich dałem Klucz w kształcie Kamienia, a w drugim "Mała dowolna skała". Co mam dać?
Prosze szybko odpiszcie tutaj albo najlepiej na gg 324302. |
małą skałę kosmiczną
|
A skąd ją wytrzasnąć?
|
Cytat:
|
Cytat: