![]() |
Odp: Stwórz świat
Bardzo dobry i profesjonalny za razem edytor...Nie wiem dlaczego niektórzy narzekają,że za trudny...Może przesyłajmy linki do naszych < hostingowanych > zdjęć miast?? ^^ jestem w trakcie robienia mojego wielkiego swiata :D
|
Cytat:
|
Sam rozwiązania niestety nie znalazłem, więc napiszę tu .
Otóż mam pewien problem w edytorze nie mam obiektów z dodatku WP[wymarzone podróże ] ale drzewa , palmy itp. z dodatku są tylko obiektów brak . Nie mam pojęcie czym jest to spowodowane . Przeinstalowanie edytora nic nie dało . |
Cytat:
|
Tak dokladnie o to . Dla pewnosci sprawdzllem jeszcze raz i niestety nie ma . Co mnie najbardziej dziwi to fakt , ze roslinnosc z dodatku wp mam tylko obiektow brak .
|
hmmm... Trudna sytuacja...Może Sims 3 WP przeinstaluj ?
|
Cytat:
Kurcze, ja też nie pomogę, dziwna sprawa, nie wiem kompletnie co to może być, nic mi do głowy nie przychodzi. |
Chyba jednak pozostanie mi reinstalacja gry . Na szczęście teraz wolne to jutro mogę się z tym pomęczyć .
W każdym razie dziękuje za zainteresowanie moim problemem . edit. Znalazłem rozwiązanie mojego problemu . Problem stanowił folder mods wystarczyły przenieś go z głównego katalogu dodatku WP do innego folderu i obiekty w edytorze się pojawiły . |
A ja mam takie pytanie. Próbowałam zrobić mostek, ale się nie dało. W obiektach są mosty z WP, np ten chiński. Udało się komuś zakombinować, żeby Sim chciał po takim mostku przejść/przejechać? Bo ja go postawiłam, ale Sim gadał, że nie ma przejścia.Cały mi to projekt rozwaliło. Na razie nie bawię się w mapy, nawet nie mam zainstalowanego edytorka.
|
O ile mi wiadomo most musi być połączony z drogą lub chodnikiem by był funkcjonalny.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:01. |