TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Stwórz świat (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53011)

karolex 21.12.2009 17:50

Odp: Stwórz świat

Bardzo dobry i profesjonalny za razem edytor...Nie wiem dlaczego niektórzy narzekają,że za trudny...Może przesyłajmy linki do naszych < hostingowanych > zdjęć miast?? ^^ jestem w trakcie robienia mojego wielkiego swiata :D

Levkoni 21.12.2009 22:21

Cytat:

Napisał karolex (Post 1173649)
Bardzo dobry i profesjonalny za razem edytor...Nie wiem dlaczego niektórzy narzekają,że za trudny...Może przesyłajmy linki do naszych < hostingowanych > zdjęć miast?? ^^ jestem w trakcie robienia mojego wielkiego swiata :D

Masz rację, jest bardzo prosty, tylko wygląda na skomplikowany, ale jest bardzo przejrzysty, dobrze zorganizowany, jestem zaskoczony, pozytywnie oczywiście :D Na razie pogrzebałem po opcjach, przeczytałem poradnik, który wszystko jasno opisuje i jestem gotowy do tworzenia świata i już mam koncepcję, co to będzie, jutro biorę się do roboty :P

Wielebny 22.12.2009 12:42

Sam rozwiązania niestety nie znalazłem, więc napiszę tu .
Otóż mam pewien problem w edytorze nie mam obiektów z dodatku WP[wymarzone podróże ] ale drzewa , palmy itp. z dodatku są tylko obiektów brak .
Nie mam pojęcie czym jest to spowodowane .
Przeinstalowanie edytora nic nie dało .

Levkoni 22.12.2009 14:59

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1174103)
Sam rozwiązania niestety nie znalazłem, więc napiszę tu .
Otóż mam pewien problem w edytorze nie mam obiektów z dodatku WP[wymarzone podróże ] ale drzewa , palmy itp. z dodatku są tylko obiektów brak .
Nie mam pojęcie czym jest to spowodowane .
Przeinstalowanie edytora nic nie dało .

Chodzi Ci, o te typu wielki mur, ruiny, kolumny egipskie itp tak?

Wielebny 22.12.2009 15:36

Tak dokladnie o to . Dla pewnosci sprawdzllem jeszcze raz i niestety nie ma . Co mnie najbardziej dziwi to fakt , ze roslinnosc z dodatku wp mam tylko obiektow brak .

karolex 22.12.2009 15:38

hmmm... Trudna sytuacja...Może Sims 3 WP przeinstaluj ?

Levkoni 22.12.2009 21:06

Cytat:

Napisał Kowalino (Post 1174222)
Tak dokladnie o to . Dla pewnosci sprawdzllem jeszcze raz i niestety nie ma . Co mnie najbardziej dziwi to fakt , ze roslinnosc z dodatku wp mam tylko obiektow brak .

Kurcze, ja też nie pomogę, dziwna sprawa, nie wiem kompletnie co to może być, nic mi do głowy nie przychodzi.

Wielebny 22.12.2009 21:28

Chyba jednak pozostanie mi reinstalacja gry . Na szczęście teraz wolne to jutro mogę się z tym pomęczyć .
W każdym razie dziękuje za zainteresowanie moim problemem .

edit. Znalazłem rozwiązanie mojego problemu .
Problem stanowił folder mods wystarczyły przenieś go z głównego katalogu dodatku WP do innego folderu i obiekty w edytorze się pojawiły .

anie_1981 31.12.2009 18:27

A ja mam takie pytanie. Próbowałam zrobić mostek, ale się nie dało. W obiektach są mosty z WP, np ten chiński. Udało się komuś zakombinować, żeby Sim chciał po takim mostku przejść/przejechać? Bo ja go postawiłam, ale Sim gadał, że nie ma przejścia.Cały mi to projekt rozwaliło. Na razie nie bawię się w mapy, nawet nie mam zainstalowanego edytorka.

Wielebny 31.12.2009 18:32

O ile mi wiadomo most musi być połączony z drogą lub chodnikiem by był funkcjonalny.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:01.