TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Simy [TS3] (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Simowo Charionette TS3 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53375)

Kędziorek 28.06.2014 13:35

Odp: Simowo Charionette TS3

Najlepiej wyszła na pierwszym zdjęciu. Bardzo mi się podoba jej nos. Świetny makijaż :)
Powiedz tylko, masz włączone wygładzanie krawędzi? Bo wygląda jakbyś ją w paincie wycinała i na tło wklejała :D

Charionette 28.06.2014 13:48

ahahah xD a nawet nie wiem, sprawdzę później :D ale to może być też efekt mojego nałogowego wyostrzania zdjęć, mimo że tego nie potrzebują ;)

Rumanzovia 28.06.2014 17:42

Nie jest do końca 'w moim typie', jeśli chodzi o urodę simek, ale zła też nie. Bardzo pasuje jej czerwony kolor włosów. Podoba mi się też jej makijaż. Trochę gorszy strój. :/
8/10

Diana 28.06.2014 18:32

Ładna, taka realistyczna. Też najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie. :D Simka ma świetne oczy i włosy, do samej twarzy nie mam zastrzeżeń. Naprawdę udana postać. :fun:

Searle 04.07.2014 20:06

Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1818650)
Najlepiej wyszła na pierwszym zdjęciu. Bardzo mi się podoba jej nos.

Zgadzam się.

Na pozostałych ma takie ostre rysy twarzy, co czyni ją nieco nieprzyjemną w odbiorze.

Charionette 22.07.2014 17:03

Dziękuję za komentarze :)

Love 25.07.2014 15:34

Sztuczna, za duża, nieproporcjonalna do reszty ciała głowa, zbyt platynowe włosy, nie-te brwi, za duże rzęsy (+zmieniłbym soczewki). Ogólnie przy wybieraniu pozy najlepiej uważać na takie mankamenty jak dłonie we włosach(wygląda to imo mega kiczowato i nienaturalnie), czy też "zgięcia" na łokciach, które można zamazać oczywiście w programie do obróbki(ale ludzie i tak dalej tego nie robią :-( ).

Podoba mi się drugie zdjęcie, jak tak patrzy w dół. Jedynie wywaliłbym ten tandetny zegarek, śmieszną biżuterie i dał inny kolor paznokci - fioletowy nijak mi pasuje.

Daisy 25.07.2014 15:40

Faktycznie ma wielką głowę, szczególnie to widać na ostatnim zdjęciu. Mimo to i tak i się podoba, ma śliczne oczy i makijaż. Drugie zdjęcie jest najlepsze, wygląda uroczo:)

Caesum 25.07.2014 17:59

Głowa faktycznie wydaje się nienaturalnie duża w porównaniu do ciała. Simka ma fajny skin, fryzurę i makijaż. Z przodu twarz ma ładny kształt, gorzej z profilu, bo policzki są trochę za bardzo zapadnięte i kanciaste(nie da się tego usunąć, ale można zniwelować). Usta jak na mój gust za bardzo ściągnięte w dzióbek, nie wiem czy taki mają kształt, czy wina posepacka(sam mam z nimi problem, mimika twarzy simów jest okropna w trójce). Ma śliczne oczy. :D Koniec nosa jak na mój gust trochę za bardzo wyciągnięty w górę, dużo osób tak robi i nie rozumiem czemu. Bardzo ładne ubranie, pomarańczowy do niej pasuje. Mogłabyś dać paznokcie w tym samym kolorze, wtedy byłoby bardziej spójnie kolorystycznie. Zegarek to faktycznie zbędny dodatek, może zamiast tego jakaś prosta, złota bransoletka?

Ogólnie jednak Pamela jest całkiem ładna i przyjemnie się na nią patrzy. Osobiście zawsze kręcę nosem przy simach w trójce, ale ta simka mi się podoba. :P

Diana 26.07.2014 09:32

Pamela tak średnio przypadła mi do gustu. Sama twarz niezbyt mi się podoba, szczególnie brwi. Mimo wszystko najładniej wyszła na drugim zdjęciu. :)
Ma fajne włosy i sukienkę, usta też są niezłe, no i moje ulubione rzęsy! :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:25.