![]() |
Odp: rozwiązanie problemów ze źle działającą grą
Być może to możliwe. :) Czyli mam rozumieć że bez tych savów gra działa Ci dobrze?
|
Chyba działa dobrze. Trudno to powiedzieć, bo na takiej "gołej" grze - to znaczy bez moich rodzin - spędziłam mało czasu, ale jak na razie się nie wywala. Podziałam trochę więcej w weekend, szkoda mi jednak moich rodzinek ;(
|
No a może spróbuj przeskanować te savy.
|
Shan, dzięki Ci za cierpliwość, ale jak pisałam na samym początku - ja jestem noga stołowa z kompa. Jak przeskanować? Podpowiesz?
|
:) Klikasz na save prawym przyciskiem myszy i tam powinnaś znaleźć opcje skanuj. :)
|
Shan, dzięki Ci wielkie. W 90% pomogło (jedna rodzinka tylko padła). Teraz tylko czekam na 1 czerwca - Nowy Dodatek!
|
Cieszę się że pomogłem :) Oo ja też nie mogę się doczekać nowego dodatku :P
|
Hej ;p mam zainstalowane TS3 i wszystkie dodatki aż do Pokoleń i wczoraj zaczęła mi się w pewnym momencie zatrzymywać gra. Czas też wolniej leci nawet na 4 ;/ nie wiem co może być powodem ;o mam parę dodatków z neta ale wcześniej normalnie działały xd
Mój komp : Karta graficzna ATI Radeon HD 3600 Series AMD Phenom (tm) Quad-Core Processor 2.21 GHz Pamięć RAM 3,00 GB |
Witam!
Otóż po zainstalowaniu nowego dodatku 'The sims 3 Pokolenia' i po próbie odpalenia gry, program startu zaciął się. Z kolei po odinstalowaniu podstawówki i dodatków, podczas ponownej instalacji simsów wyskoczył komunikat, że należy sprawdzić sterowniki itp. Czy ktoś miał podobny błąd i jak sobie z nim poradził? Z góry dziękuję za odpowiedź! |
Ja mam problem taki : po jakimś czasie gra po prostu się wyłącza jest czarny ekran a później od razu jest obraz na tapete co mam zrobić ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:48. |