TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53532)

nmin 25.05.2012 15:26

Odp: PORADNIK - Jak zainstalować rzeczy z internetu (pliki packages)

Cytat:

Napisał Violet (Post 1533143)
Ten nowy plik mi się włącza w notatniku. Proszę o pomoc :c

Nie masz go otwierać, masz go po prostu skopiować w odpowiednie miejsce i nie ruszać ;)

Violet 25.05.2012 15:31

po prostu jak pobierałam to mi się samo otwarło xd skopiowałam ten plik a i tak dodatków nie mam :/
Edit: To normalne że kiedy klikam w właściwości tego pliku piszę Resource.cfg.txt? :O

lazuryt00 26.05.2012 18:40

Mam mały problem: [jesli już ktoś pytał to przepraszam, ale nie chce mi się czytać ;D]
Praktycznie wszystkie fryzury na których mi zależy są w .packages które za ni cholerę nie chcą sie do gry załadowac :/ Mam stworzony folder Mods, a w nim Pachages i wrzucone pliki. Nie chcą działac :/ Może chodzi o ty że nie mam tej aktualizacji czy coś, ale nie wiem o co z nią chodzi ;/

Ilona 26.05.2012 19:24

od jednej z ostatnich aktualizacji nie działają wszystkie fryzury od peggy,a tak przy okazji,to niby jak maja się one "załadować"?

lazuryt00 26.05.2012 19:53

Oj, chodzi mi wgrać! ;D

Ilona 26.05.2012 19:59

plików packages się nie wgrywa,tylko wrzuca do katalogu Mods/Packages i odpowiedniego podkatalogu,to wszystko

Violet 27.05.2012 10:32

Pewnie chodzi jej o to że ich nie ma w grze xd

anie_1981 27.05.2012 18:54

Hmmm... Ja mam wszystkie fryzury. W zasadzie to tylko kiedyś raz mi się zdarzyło, że po instalacji jakiegoś dodatku\łatki, zniknął mi mebel z gry i nie dało się tego przywrócić. Ale od tamtej pory zawsze działają mi dodatki nieoficjalne, nieważne czy są w formie package, czy sims3pack.

easey 28.05.2012 11:47

A skiny też się wrzuca tam gdzie reszta? Bo ja pobrałam kilka skinów wpakowałam i ich nie ma w grze :(

anie_1981 28.05.2012 13:38

Skiny to inna inszość. Owszem, wrzuca się je do Mods\Packages, jak resztę modów\dodatków, ale żeby móc zobaczyć je w grze, musisz skasować 4 pliki. Pliki znajdują się w Documents and Settings, w katalogu Simsów... A te pliki to

CASPartCache.package
compositorCache.package
simCompositorCache.package
socialCache.package

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:07.