![]() |
Odp: Detektyw Georgia Roberts
Cytat:
Cytat:
Co do odcinka - ta kobieta, moim zdaniem, nie ma rudych włosów - one są wściekle czerwone ;P Ale co do reszty... tego się nie spodziewałam. Luce ma zyskać macochę morderczynię? Podejrzewam, że będzie wojna jak tylko Georgia się dowie. A tak poza tym wydaje mi się że panowie praktykanci tak łatwo nie zrezygnują. Skoro nie zniechęciła ich znienawidzona Georgia, to nie dokona tego i ta lubiana. A przynajmniej taką mam nadzieję... |
Ej Gio czemu tak krótko?? Przeczytałam, ale jestem zbyt zmęczona żeby komentować - niedawno z roboty wróciłam. Obiecuję że nadrobię jutro:)
|
Sherock
Grrrr :(( Obiecuję, że przy następnym odcinku Cię zaskoczę! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Carolina Cytat:
Cytat:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :) Avonlea Cytat:
Cytat:
Sandra Błędy już poprawiam. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam i bardzo dziękuję za komentarz :) Misia Z niecierpliwością czekam na komentarz :) No i czekam też na wiecej Waszych opinii. |
Misia??? :D Może być i Misia:P
Cytat:
Cytat:
Więcej takich wstawek. Fajnie ożywiają opowiadanie:) Ogółem odcinek niczego sobie, ale jak już pisałam strasznie krótki mi się wydaje, więc czekam na kolejny dłuższy. W sumie mam wrażenie że to trochę taki odcinek przejściowy, bo w sumie zbyt wiele się nie wydarzyło, no ale może to dlatego że niewyspana jestem więc mogę się mylić:P Jeszcze raz apel Gio - literówki, literówki. Sprawdzaj tekst przed czytaniem, bo takie babole w tekście trochę irytują podczas czytania i odbierają nieco przyjemności. |
Ha, ha Sherlock jest wszechwiedzący, mnie totalnie zaskoczyłeś :D
Hm...Dziwi mnie postępowanie tych przestępców. Są chyba amatorami. Bo zawodowcy nie pozwoliliby sobie na pozostawienie tylu śladów i jeszcze na pokazywanie się poszkodowanej :O. Zastanawia mnie także Georgia. Zadziwiają mnie te jej zmiany temperamentu, z bezwzględnej pani detektyw w całkiem względną osobę. Tylko dlaczego ona tak igra z prawem :P Ach... Pan Wilson jednak przy niej mięknie. Na nią nie ma mocnych :D. Zobaczymy jak to wszystko potoczy się dalej :D (Beznadziejny ten komentarz, ale nic lepszego dziś nie wymyślę, a nie chcę,żebyś myślał, że zaniedbuję to FS :D) PS. Cytat:
Pozdrawiam |
Ten odcinek podobał mi się najbardziej, ma w sobie to coś, co nie znaczy, że reszta była zła :P Mam takie wrażenie, że mina Georgii na prawie każdym zdjęciu jest taka sama
Pozdrawiam :) |
nareszcie nadrobilam!
no super, heh, nie spodziewalabym sie, ze wkrecisz tez jacka w te morderstwa! bardzo fajna akcja, ladny styl, zdjecia tez super. bledow kilka bylo, ale wszystkie juz powytykali ci moi poprzednicy : DD 10/10 i czekam na kolejny |
Nie lubie komentowac, mi to beznadziejnie wychodzi, a chcialabym napisac dlugi komentarz, zebys mogl komentowac kazde moje zdanie.
dobra: FAJNE, SKARBIE =* http://fc09.deviantart.net/fs71/f/20...EmoSolider.gif nie ma to jak beznadziejny komentarz |
Ech.... to pierwsze zdjęcie jest po prostu boskie :** Ten odcinek chyba najfajniejszy O.o jak na razie :) Akcja urwana w ciekawym momencie, dlatego nie mogę doczekać się kolejnego odcina ;D (zresztą jak zawsze xd) Chyba przedmówcy już wszystko powiedzieli... ale i to morderstwo... bardzo mnie zaciekawiło.
10/10 |
o, przypomniało mi się!
Miałam napisać że Georgia jest podobna do tej facetki z "Układów"! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:32. |