TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims Fotostory (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Detektyw Georgia Roberts (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53607)

Sandy 03.02.2010 21:05

Odp: Detektyw Georgia Roberts

Cytat:

Nie mogę słuchać tego cholernego świątecznego dzwonka, którego[ ma ustawionego w telefonie, mimo iż mamy maj!
Który ;P

Cytat:

Georgia Robert- mogło by się wydawać- nie rzuciła telefonem o ścianę, wręcz przeciwnie- po prostu położyła go na półce.
Georgia Robert? A nie Roberts...? ;P

Co do odcinka - ta kobieta, moim zdaniem, nie ma rudych włosów - one są wściekle czerwone ;P Ale co do reszty... tego się nie spodziewałam. Luce ma zyskać macochę morderczynię? Podejrzewam, że będzie wojna jak tylko Georgia się dowie.
A tak poza tym wydaje mi się że panowie praktykanci tak łatwo nie zrezygnują. Skoro nie zniechęciła ich znienawidzona Georgia, to nie dokona tego i ta lubiana. A przynajmniej taką mam nadzieję...

Mizia 04.02.2010 01:11

Ej Gio czemu tak krótko?? Przeczytałam, ale jestem zbyt zmęczona żeby komentować - niedawno z roboty wróciłam. Obiecuję że nadrobię jutro:)

Gio 04.02.2010 07:31

Sherock

Grrrr :(( Obiecuję, że przy następnym odcinku Cię zaskoczę!

Cytat:

Tu się przyczepię kropek ;P A właściwie ich braku...
1. Przed pierwszym myślnikiem powinna być kropka, bo potem narrator mówi o czynności wykonywanej przez daną osobę. Jeśli byłoby po myślniku np. "powiedział brunet (...)", to wtedy bez kropki.
2. Po "ścianę" powinna być kropka, ponieważ przed tym wtrąceniem narratora zakończyłeś zdanie. Gdyby owe zdanie było urwane i jego dalszy ciąg był po słowach narratora, wtedy przed tym drugim myślnikiem nie byłoby kropki.
Rozumiesz? :]
Taki sam wykład mam parę storn do tył w zeszycie od polaka i jeszcze z kartkówki dostałem z tego 5. Jak widać teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką :D

Cytat:

- pamiętasz, jak napisałeś kiedyś "Gerogia"? Dzisiaj było "Robert"
Jedno głupie 's' :P

Cytat:

EDIT: A czytałoby mi się jeszcze wygodniej, gdyby przed myślnikami były spacje
I tak jest już zbyt dużo dialogu i jeszcze to zaznaczać, to bym sie chyba spalił ze wstydu! :<

Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :)

Carolina

Cytat:

no ja wiem że Tom i Roy nie zostawią "Roberta"
Oj, już się nie czepiajcie tak :D Każdemu moze się zdarzyc zgubienie literki :D

Cytat:

a może lampka oświeciła jego?
Trudno, żeby oświecił małą półkę stojącą na lampie XD

Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :)

Avonlea

Cytat:

Tak, wszystko, bardzo mi się podoba, czytając wszystko układa się w jedną złożoną całość.
To dobrze, nie chcę zbytnio mieszać, bo w jednym FS zamieszałem chyba za bardzo i potem tego nikt nie chciał czytać (Dark Room, może ktoś pamięta).

Cytat:

Czekam z niecierpliwością. <<<>>>
O, jak miło :D W takim razie dziękuję za komentarz i pozdrawiam :)

Sandra

Błędy już poprawiam.

Cytat:

Co do odcinka - ta kobieta, moim zdaniem, nie ma rudych włosów - one są wściekle czerwone ;P
W grze miała rude, ale ten kolor się jakoś dziwnie przeistoczył podczas obróbki :D

Cytat:

Luce ma zyskać macochę morderczynię? Podejrzewam, że będzie wojna jak tylko Georgia się dowie.
Oj będzie ^^

Cytat:

A przynajmniej taką mam nadzieję...
Nadzieja matką głupich :P

Pozdrawiam i bardzo dziękuję za komentarz :)

Misia

Z niecierpliwością czekam na komentarz :)

No i czekam też na wiecej Waszych opinii.

Mizia 04.02.2010 13:24

Misia??? :D Może być i Misia:P

Cytat:

- W takim razie zdejmuj spodnie.
Padłam:D Uwielbiam takie wstawki.

Cytat:

Nie mogę słuchać tego cholernego świątecznego dzwonka, którego ma ustawionego w telefonie, mimo iż mamy maj!
Dobre:D

Więcej takich wstawek. Fajnie ożywiają opowiadanie:) Ogółem odcinek niczego sobie, ale jak już pisałam strasznie krótki mi się wydaje, więc czekam na kolejny dłuższy. W sumie mam wrażenie że to trochę taki odcinek przejściowy, bo w sumie zbyt wiele się nie wydarzyło, no ale może to dlatego że niewyspana jestem więc mogę się mylić:P

Jeszcze raz apel Gio - literówki, literówki. Sprawdzaj tekst przed czytaniem, bo takie babole w tekście trochę irytują podczas czytania i odbierają nieco przyjemności.

Charionette 05.02.2010 17:25

Ha, ha Sherlock jest wszechwiedzący, mnie totalnie zaskoczyłeś :D
Hm...Dziwi mnie postępowanie tych przestępców. Są chyba amatorami. Bo zawodowcy nie pozwoliliby sobie na pozostawienie tylu śladów i jeszcze na pokazywanie się poszkodowanej :O.
Zastanawia mnie także Georgia. Zadziwiają mnie te jej zmiany temperamentu, z bezwzględnej pani detektyw w całkiem względną osobę. Tylko dlaczego ona tak igra z prawem :P
Ach... Pan Wilson jednak przy niej mięknie. Na nią nie ma mocnych :D.

Zobaczymy jak to wszystko potoczy się dalej :D

(Beznadziejny ten komentarz, ale nic lepszego dziś nie wymyślę, a nie chcę,żebyś myślał, że zaniedbuję to FS :D)

PS.
Cytat:

Napisał Gio
- W takim razie zdejmuj spodnie.

:D

Pozdrawiam

Auroella 05.02.2010 19:02

Ten odcinek podobał mi się najbardziej, ma w sobie to coś, co nie znaczy, że reszta była zła :P Mam takie wrażenie, że mina Georgii na prawie każdym zdjęciu jest taka sama

Pozdrawiam :)

Ellie 06.02.2010 21:48

nareszcie nadrobilam!
no super, heh, nie spodziewalabym sie, ze wkrecisz tez jacka w te morderstwa! bardzo fajna akcja, ladny styl, zdjecia tez super. bledow kilka bylo, ale wszystkie juz powytykali ci moi poprzednicy : DD
10/10 i czekam na kolejny

Antonina 07.02.2010 14:45

Nie lubie komentowac, mi to beznadziejnie wychodzi, a chcialabym napisac dlugi komentarz, zebys mogl komentowac kazde moje zdanie.
dobra:
nie ma to jak beznadziejny komentarz

Mika. 07.02.2010 15:23

Ech.... to pierwsze zdjęcie jest po prostu boskie :** Ten odcinek chyba najfajniejszy O.o jak na razie :) Akcja urwana w ciekawym momencie, dlatego nie mogę doczekać się kolejnego odcina ;D (zresztą jak zawsze xd) Chyba przedmówcy już wszystko powiedzieli... ale i to morderstwo... bardzo mnie zaciekawiło.

10/10

Bezimienna 07.02.2010 16:59

o, przypomniało mi się!

Miałam napisać że Georgia jest podobna do tej facetki z "Układów"!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:32.