![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi.
Kamis... Tak to jest Piramida Niebios*, pomyliłem sobie ze Świątynią Niebios z Shang Simla.
|
Czy jak mam procesor 1,7GHz (stacjonarny, XP), a oprócz tego wszystko raczej w porządku, to gra bardzo mocno będzie się cięła i granie będzie katorgą czy... istnieje możliwość, że nie będzie tak źle? :|
|
procesor procesorem, a karta graficzna jaka? i ile ramu?
|
Poza procesorem wszystko jest w porządku, tak jak napisałam.
Jedynie właśnie on mnie martwi. |
no to wszystko bedzie ok
|
Mam nadzieję :)
Dzięki |
Przy karierze łowcy duchów do awansu mam padać zjawiska paranormalne. Ktoś wie jak i gdzie?
|
Ja gram jako projektant wnętrz i narazie jakoś leci, ale mam jeden problem. Jak klient jest zadowolony, to wyskakuje mi okienko, że mogę zrobić zdjęcie i wszystko byłoby super, gdyby nie to, że robiąc zdjęcie nie widzę żadnych obiektów, tylko ściany, podłogi i okna... Trochę denerwujące są takie "puste" zdjęcia w portfolio. Czy ktoś z was zna może jakiś sposób, żeby to naprawić? Z góry dziękuję.
|
Cytat:
Też mnie to denerwuję, jak gram stylistką, zawsze uchwycę tylko ich ryja >D |
ja mam pytanie, gralam detektywem i cos mi sie skopalo - otoz nie moge zmienic rodziny, wbieram zmien aktywna rodzine, klikam ptaszka ok i nic sie nie dzieje a powinna sie wczytac rodzina.... nawet nie moge wrocic do tej mojej rodziny ktora gralam ;/ ktos tak mial?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:27. |