![]() |
Odp: Pokuta
Cytat:
chyba sie domyślam czemu Davide nie widział tej cyferki, ale pozostawię to dla siebie, bo potem może nie być efektu zaskoczenia :D (o ile to jest to o czym myślę :P) tradycyjnie - czekam na następny odcinek i rozwiazanie zagadki :) |
hm, krótko, ale fajnie, ciekawie!
chyba napewno wiem dlaczego nie widzial cyferki, ale coz- moge tylko czekac! ; D |
Przypominam, że przyjaciel umiera, a nie umarł :P
Póki co jeszcze żyje, a Davide doznał szoku pourazowego, więc bądźcie dla niego łaskawsze :P Wszystko wyjasni się w kolejnym odcinku. |
Odcinek faktycznie krótki, ale mnie to nie przeszkadza, wolę krótsze odcinki ale pojawiające się z większą częstotliwością. Szkoda tylko, że w sumie mało się działo, bo była w zasadzie tylko jedna scena, ale zapewne szykujesz dla nas coś extra, dlatego teraz było tak ubogo :)
Pozjadałaś parę ogonków, a dodatkowo: dookoła rozbrzmiał dźwięk wybitego szkła. - może lepiej "rozbijającego się"? Był głupi, że nie słuchając diabła, ale z drugiej strony... - "że nie posłuchał" lub "nie słuchając". |
O kurcze... Nadrobiłam i znowu bolą mnie oczy, ale zapewniam, że mi się naprawdę spodobało i było warto. Zrobiłam to, żebyś nie narzekała na tak długie milczenie :D
Nie będę pisać, że czekam na next, bo to przecież oczywiste ;) |
Kiedy następny?? :)
|
Postaram się coś naskrobać w najbliższym czasie, ale nie obiecuję. Póki co mam sporawo na głowie i mimo tego, że wolne - mało czasu.
|
Szkoda...:( a już się tak wciągnęłam :) no trudno poczekam ;)
|
Nowego odcinka możecie się spodziewać w tym tygodniu (o ile nie wyrobię się z napisaniem do jutrzejszego południa).
|
Byłoby super :). Piszę komentarz, żebyś wiedziała, że czekamy :P. Na Rzekę Wspomnień też :P.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:31. |