![]() |
Odp: Marzenie jutra
Cytat:
Jakoś nie wiem, ale to "objawienie" jakieś takie głupie :) I liczyłem, że ujawnienie się Lily będzie bardziej spektakularne, a to jakoś tak szybko się stało :/ Pod względem technicznym tekst na celujący oczywiście ;) pozdrawiam |
No, co ja mogę napisać. Fajny odcinek i długi, mnie tam się bardzo podoba, choć w pewnych punktach przyznaję rację Chryz. Ale... jakoś nie jestem w nastroju do krytykowania ;)
|
Ale sielanka :D. Ciekawe, że dorosłe kobiety tak wszystko łyknęły i uwierzyły na słowo. Nie potrzebowały żadnych testów. Strasznie pogoniłaś z akcją :P.
Skąd Lily wiedziała, że Wiktor miał 23 lata, gdy ją oddał :P? Odnośnie chyba najciekawszej literówki mam nadzieję, że Ania jednak nie wskoczyła na postać ze zdjęcia :P. Ania wydaje się być bardzo ładną kobietą :P. Najbardziej podoba mi się zdjęcie obrazujące sen :). |
Bardzo ładny odcinek. W ogóle to moje ulubione FS na tym forum. Mam tylko kilka zastrzeżeń: skąd wzięły się zdjęcia Tanii w domu rodzinnym Wiktora, skoro nie mieli ze sobą żadnego kontaktu?
No i tak jak poprzedniczka uważam, że rodzina Lily za łatwo "łyknęły" wiadomość, że ona to ich wnuczka/bratanica. Tak to wszystko świetnie. Pozdrawiam. |
O ludzie... :D
Cytat:
Ale z drugiej strony, Lily czytała polskie książki i z nich też łapała trochę słownictwa ;) Z tą bezczelnością to fakt, nie zwróciłam na to uwagi xD Cytat:
Poza tym, FS ma swoje korzenie w prawdziwym science fiction i to też dużo tłumaczy :D Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zaznaczam, nie wymyśliłam tego na poczekaniu ;) A Teresa i Ania ufały swoim odczuciom :D Wiem, że to głupie, aczkolwiek wątpić w zawodność intuicji dwóch kobiet, które czuły do Lily to samo? Prostolinijne, wiejskie kobiety nie potrzebowały testów ;) Dziękuję wszystkim za krytykę. Chociaż, nie ukrywajmy, nie lubię czytać takich postów typu taki jak ten od Chryzi! Zresztą, kto lubi? |
Cytat:
Z drugiej strony przypomniała mi się scena, gdy po śmierci kogoś (wybacz, ale naprawdę nie pamiętam kogo) opisałaś swoją wizję tej granicy: niebo-ziemia, jako biała linia (chyba tak to było, nie? ;))- i właśnie to mi się bardzo podobało :) Edit: Chodziło mi dokładnie o to: :) http://forum.thesims.pl/showpost.php...8&postcount=74 |
No tak.. Popieram większość powyższych.
Zdecydowanie za szybko akcja się potoczyła, tak dobrze, że aż 4 strony i wielki plus za długość lecz to wszystko się wydarzyło jak w jakiejś totalnej fikcji. Tekstu się nie ma co czepiać może rzuciło mi się w oczy jak było 'brat' zamiast 'brata' ale cóż :P Bez obrazy ale nie podobają mi się pierwsze dwa zdjęcia, dom taki jakiś wydłużony a ten pokój to już w ogóle lepiej nie mówić haha chociaż kto co woli :D Za to część ze snem bardzo mi się podobała, sama wierzę w przeznaczenie więc także plus. Podsumowując 9,5/10 ;) |
Przeczytalm, ale w sumie sama nie wiem jeszcze nie skomentowalam :P Chyba nie bylam zalogowana.
No to najpierw powiem o odcinku XI - szkoda, ze jest ubogi w zdjecia, ale za to jest duzo tekstu przyjemnie mi sie czytalo. Jednak jak dla mnie to ta akcja za szybko sie rozwinela, chcialabym cos przeczytac o tym jak Lily prosi o ten wyjazd itp. XDDD Co do XII... Na tym zdjeciu reka Tanii wydaje sie taka.. gigantyczna XDD Co do Lily to ja uwielbiam :3 Jest taka mala, bezbronna i inteligenta dziewczynka - moj taki maly ideal :P A akcja faktycznie szybko sie dzieje, jednak nie jest to taki przeskok - wszystko przechodzi bardzo plynnie. ;) 10/10 i czekam do 20 : D |
No i mówiłam, że pomysł na zdjęcia zawsze się znajdzie ;)
Odcinek bardzo fajny (dużo dialogów <3 :D), wydaje mi się tylko, że trochę za bardzo podgoniłaś z akcją, mam na myśli ten moment kiedy Lily dowiedziała się (na pewniaka), że ma babcie i ciotkę, czegoś mi tam brakuje. Co do Wiktora, to ja bym takiego ojca osobiście ^&*!@$%^#@$%^ :P z niecierpliwością czekam na 20 marzec :) |
Świetne odcinki !!!
Nie mogę się doczekać następnego :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:17. |