![]() |
Odp: Simy od Aoi
Jakie cudo! Twoje simki Azjatki są takie... urocze, dziewczęce, słodziutkie. Śliczniusieńkie. Tutaj tylko nosek wydaje się kanciaty i to jedyne do czego mogę się przyczepić i tak czepiając się już na siłę. ;)
|
Ej, Aoi, działy Ci sie pomyliły, bo ona powinna być do pobrania!! :D
Włosy, i ich tekstura, to pełna *****joza :D Wogle cała <333 No qva, ale gdzie link do niej? :< 1o/1o |
Kenny, ja bardzo chętnie dam ją do pobrania, jeśli tylko ktoś mi wytłumaczy jak xD
|
Jest super. Nie mam zastrzeżeń :D Świetne simy robisz.
|
Ai jest śliczna, wygląda jak laleczka :)
Jedyne co bym zmniejszyła, to dolna warga jej ust, ale gdy tak się przyjrzeć, to nawet jej pasuje :3 Cytat:
proponuję sobie założyć konto TUTAJ, następnie spakować simkę do pliku (jeśli masz ją w warsztacie), wgrać ja na serwer i ot cała mecyja :D |
Dzięki za opinie :)
rudzielec, mój główny problem polega na tym, że simka powstała w grze xd Gdyby cała była w warsztacie, to nie miałabym z tym większego problemu. Znalazłam jednak sposób na spakowanie simki z gry za pomocą SimPE, ale wyskakują mi jakieś błędy, gdy chcę pootwierać konkretne katalogi. A trochę to potrwa, zanim wezmę się za odinstalowanie i ponowne zainstalowanie programu :D |
Jeeeeeeej ^__^ Ona jest przeprześliczna :P Nie mam żadnych ale, więc rozpisywać się nie będę :)
Jak na nią patrzę to mam ochotę krzyknąć kaaaaaaaawaiiiiiiiiiiiiiiii :D |
Ładniuchna :D Włosy są cudowne :)
Tyle w tym temacie. Ocena: 10. |
TAK TAK TAK! Zakochałem się w Ai. : D
Daj do pobrania tą śliczną simkę, w końcu będę miał przyzwoitą azjatkę w grze. Proooszę! *-* |
Jest śliczna...
Te włosy <3 Skąd je masz? :D I ja też PROSZE, prosze, prosze daj do pobrania, bo jest przeprzeprześliczna! :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:48. |