![]() |
Odp: The Sims 3:Miejskie życie - Akcesoria
ilona, ale przecież rzeĽby to też dekoracje. Zrób jak ja - wejdĽ w ten drugi sposób przegl±dania (nie pomieszczeniami, tylko rodzajami) i z wł±czonym filtrowaniem według akcesoriów wł±czaj w każdej kategorii po kolei na "wszystkie". Wtedy nie będziesz musiała skakać między rzeĽbami, obrazami i reszt± dekoracji, bo pokaże Ci się wszystko, co jest w danej kategorii z nowego packu.
|
A ja będę miał w sobotę chyba! :>
|
regały znalazłam....ale dziadostwo,nic nie można na nie postawić,mam nadzieje,ze jaki¶ kreator to "naprawi"
|
Mam już te akcesoria, z pół godziny temu przyszły. Wła¶nie zainstalowałam i zamierzam wł±czyć.
|
I co ogólnie warto kupić ?
|
Na razie nie wiem czy warto kupić, bo nie obejrzałam wszystkiego, ale z tego co widzę, to w katalogu kupowania nie ma zbyt dużo rzeczy. Jak zwykle wiem. No ale przynajmniej sprzęt do ćwiczeń jest fajny. Podoba mi się też taka fontanna, jest na screenach. Popstrykałam ich sporo, więc podaję link do galerii, bo nie chcę za¶miecać forum.
http://imageshack.us/g/191/screenshottmr.jpg/ EDIT: Trzeba się pozbyć moda na cenzurkę, bo inaczej nie widać b±belków przy "koniku morskim". |
Wszystko masz na zdjęciach, nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Mnie się podoba, fajne rzeczy doszły, ale nie jest tak, jak z NA (akwarium) czy SJ (motocykl), że nie mogę się bez tych akcesoriów obyć :)
|
Cytat:
|
Ja jako¶ nie lubię NRaas'owego decensora. Denerwuje mnie, że w pierwszym momencie cenzura się pojawia i dopiero po chwili znika. Pobiorę, bo jestem zdesperowana, ale potem to raczej wrócę do decensorów z mts.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:29. |