TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

Lubie 26.07.2011 10:09

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Jednorożce. ??? :| Nie sądzę. W każdym dodatku specjalne stworzenia były podobne do simów, jak WP, mumia, wampir, sim-bot. Mogły "korzystać z życia", czyli jadły itp. A ja nie wyobrażam sobie jednorożca, który siedzi na toalecie.

suomii 26.07.2011 10:18

no ja też nie. ale może wilkołak /?

Lubie 26.07.2011 10:22

Bardziej by było prawdopodobne. Jednorożca nie chciał bym widzieć. Mógłby być też Kotołak.. :D

suomii 26.07.2011 10:54

kotołak ? haha :D a może kobieta - wąż, kiedyś taki film był

symfonia 26.07.2011 10:55

Cytat:

Napisał olanowiak
Nie przesadzasz czasem? To nie jest Zoo tylko zwierzaki (proszę o nie uświadamianie mnie, że zwierzaki to nie tylko zwierzęta domowe, wiem o tym). Zauważyłam, że niektórzy strasznie dużo by chcieli, ludzie to jest EA, chyba nie powstał jeszcze taki dodatek który miał wszystko co potrzebne i fajne

Posiadanie małpki to żadna ekstrawagancja,jest to zwierzak tak samo udomowiony jak psy i koty.Może w Plolsce mało popularny bo nie kazdego byłoby stać.Nie porównuj moich pomysłów do zoo bo niepisałam ,że chce mieć słonia.xd

Ejak 26.07.2011 11:01

symfonia: Mimo wszystko małpa nie jest popularna tak jak pies i kot ;) Co za tym idzie, nadal w oczach ludzi małpa to nie jest zwierze, do trzymania w domu, chyba, że chcemy się w czuć w rolę Ace Ventury

symfonia 26.07.2011 11:22

Ejak:jakby nie kwestia to funduszy to bys widział,że małpki by były tak samo popularne jak psy i koty. Małpę można nawet wychować!xd I dziwne,że będą weże i jaszczurki a nie będzie małpek.:P

anie_1981 26.07.2011 11:25

Zgadzam się z symfonią, małpka nie jest ekstrawagancją. Zależy jeszcze jaki gatunek, ale taka np. kapucynka to świetne zwierzątko domowe. Niedaleko mojego domu klatka z kapucynką stała w sklepie z gadżetami do komórek. Słodkie stworzonko. Gdybym miała kasę i warunki sama chciałabym taka kapucynkę :P Ale małpy bardzo śmierdzą i nie da się ich nauczyć załatwiania się na dworze czy coś.

symfonia 26.07.2011 11:28

anie_1981, no właśnie myślałam o takiej kapucynce,szkoda że EA nie zaskoczyła graczy takim uroczym zwierzakiem i do tego przezabawnym.:(

Lubie 26.07.2011 11:29

Ja też bym chciał mieć tak ą kapucynkę.
A może tym specjalnym stworzeniem będzie małpka. ? :D
Byłoby extra. :x

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:46.