![]() |
Odp: KONKURSY - reorganizacja?
Jeśli mogę się wtrącić - fajna byłaby drobna zmiana zasad w 4Ż. Bo, jak widać, nie każdy ma grę zainstalowaną (ja nie gram już od ponad roku), a chciałby wziąć udział, dlatego myślę, że w każdej drużynie mogłyby się znaleźć przykładowo dwie osoby, które mogłyby zajmować się czymś niezwiązanym z grą. Np. obróbką graficzną (czym ja bym się z chęcią zajęła :P), albo organizacją pracy w grupie, czy poszukiwaniem downloadsów do poszczególnych zadań. Oczywiście, trzeba by było ustalić liczbę takich osób w grupie, żeby nie wyszło tak, że jedna grupa zostanie całkowicie bez gry :P Po prostu chodzi o to, żeby użytkownicy bez simsów też mogli się fajnie zabawić ;)
|
Mery dobrze mówi, albo żeby były nie tylko zadania wymagające gry.
a oglądał ktoś może kiedyś survivor (pl: ryzykanci)? grałam kiedyś w forumową wersję, też bardzo fajna zabawa :) |
o ja, jajk byłem mały to kochałem to oglądać <3 teraz byn sie brzydził tego co oni tam wyprawiają :|
pomysł całkiem dobry, ale pamiętajmy, że najważniejsze w tej zabawie to gra ;) Można wymyślić zadania które wymagają zarówno simów jak i obeznania w grafice/umiejętności pisania/dobrej organizacji. |
Ja nawet mogłabym być opiekunem. Doświadczenie z zeszłego roku mam, a i nawet pomysł na jedno zadanie.
A najlepiej byłoby, gdyby był organizator, który nie bierze udziału w zabawie, bo co niektórzy mogą mieć potem z tym problem. Ew pomysł o opiekunach-organizatorach też jest niezły... |
Co powiecie na zorganizowanie kolejnej edycji konkursu "Story Faktory"? :) Przeglądam sobie archiwum i fajnie byłoby wziąć w nim udział, bo wydaje się całkiem niezły ;)
Poza tym wymyśliłem jeszcze jeden konkurs, ale nie wiem, czy on ma jakikolwiek sens. Premiera TS4 powoli się zbliża, do Trójki niedawno wyszły akcesoria "Film", a do Dwójki na pewno jest pełno filmowych przedmiotów gdzieś w czeluściach Internetu. Co myślicie o konkursie, w którym zadaniem byłoby nakręcenie reklamy The Sims 4 w Simsach? |
Cytat:
|
Myślę, że jest duża różnica między kręceniem kilkuodcinkowych videostory, a nakręceniem jednego, kilkuminutowego filmiku w formie reklamy ;) Na pewno znalazłoby się parę osób.
|
Szczerze? Wątpię, żeby to wypaliło. Już sam fakt, że Don zapewne wziąłby udział demotywuje do podejmowania jakiejkolwiek próby stworzenia filmiku xD Poza tym, dwa lata temu w 4Ż też było zadanie by nakręcić teledysk, ale z tego co pamiętam, to u nas w grupie niewielu chciało się podjąć zadania ;) Chyba nawet wtedy jedna drużyna w ogóle nie oddała pracy czy coś takiego.
Więc moim zdaniem, jeśli ktoś się chce podjąć czegoś takiego, fajnie, ale ja myślę, że to by nie wypaliło ;) |
A jak z tym "Story faktory"? :) Może się wypowiedzieć ktoś z Administracji? Widzę w archiwum, że ostatnio organizowała to rudzielec, ale ona nie jest już w Załodze... :C
|
Cześć PP :D
Było już wspominane, chyba nawet w tym temacie, że konkursy nie są zarezerwowane dla modów ;) Co nie zmienia faktu, że Ruda się tego nie podejmie, bowiem nieczęsto zagląda na forum... Ja także popieram pomysł zorganizowania konkursu w stylu Story Factory, albo UMTH. Sam podjąłbym się organizacji, jednak kompletnie nie mam na to pomysłu :P Ale liczę, że znajdzie się ktoś, kto będzie miał chęci i pomysł :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:48. |