![]() |
Odp: Made by Vatri
Wow! Ta simka jest po prostu genialna :O
Oczy ma po prostu cud :P nieskończoność/10 :D Geniusz *.* |
Dzięki. ^^
|
Wow, śliczny rudzielec! Zakochałam się w trzecim i ostatnim zdjęciu, wyszły świetnie. Simka ma (prócz obłędnych włosów ;p) fajne usta i mój ulubiony kolor oczu. Typ urody - mój ideał. Podoba mi się fioletowy cień do powiek, jest stworzony dla zielonych oczu. Sama mam takie, więc stosuję namiętnie. :P 9/10 |
Według mnie ten cień do powiek nie pasuje do zielonych oczu. Za bardzo to sie rzuca w oczy patrzącego i sprawia taki nieprzyjemny widok. Jest ruda, a to wielki plus ode mnie. Hmm... No i chyba tyle... Ocena: 8/10.
|
On je właśnie podkreśla, Norel ;) Mnie tam się bardzo podoba ^^
|
Śliczne simki. Cudne usta <3 :DD
|
Śliczna, taka delikatna. Wszystko idealnie do siebie pasuje, nic dodać nic ująć. ;) 10/10
|
Bezkonkurencyjna ^^ Po prostu ideał ;)
Skąd jest ta pierwsza poza? Dobra, simka ma genialne usta, nie mam pojęcia jak to zrobiłaś ^^Poza tym oczy, nos... Geniusz ^^ A rzęsy mam. Pierwszorzędne ;p |
Ta Simka jest bardzo charakterystyczna. Właściwie nie potrafię nawet powiedzieć, co tak naprawdę ją wyróżnia wśród innych; ona po prostu ma w sobie coś, dzięki czemu się ją zapamiętuje na dłużej. Ostatnie zdjęcie jest fantastyczne, widać na nim dokładnie, jak piękne ona ma usta. Jakoś rzadko ostatnio widuję Simki z krótkimi włosami (albo tego nie pamiętam), a ta fryzura jest świetna i idealnie pasuje do stroju. Całość zalatuje mi fajnym klimatem lat 50. i jak najbardziej jest to na plus. Taka Marilyn Monroe w wersji "na brunetkę". ;) 10/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:19. |