![]() |
Witam mam problem z Sims 3 Zwierzaki (ale widzę że nie tylko ja) wygląda to mniej więcej tak jak na pierwszym obrazkach ze str 1 zwierzaki mi prześwitują mam aktualne sterowniki do karty graficznej ma grafikę GeForce 6150 lub 6100 nie wiem bo się nie znam.
Proszę was o pomoc dodam że mam legalna wersję gry kupioną w empiku [img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Anna/Moje%20dokumenty/PrintScreen%20Files/ScreenShot006.bmp[/img] http://i.imgur.com/3Jwff.png @mod: nie pisz kilku postow pod rzad, uzywaj opcji edycji. |
Odp: Problemy z grą
Też mam taką grafikę jak ty podałem już rozwiązanie, bo miałem ten problem jak pobrałem demo stwórz zwierzaki z origin. Musisz w ustawieniach grafiki gry włączyć opcje ,,Zaawansowane renderowanie"
|
ok sorki i dzieki za pomoc spróbuje może się uda
|
No to Ci Damian zazdroszczę, bo ja mam renderowania włączone a mój problem z grafiką nie zniknął (ale ja mam inną kartę: Radeon 9800 XT) i nadal czekam na cud.
|
Ja miałam dzisiaj serię błędów. Gram sobie w AP, bo się stęskniłam za Kometą i Aquino. Nie dość, że AP wlecze mi się coraz bardziej, z minuty na minutę, to na dodatek gra mi się zaczęła wyłączać co jakiś czas. Już nie miałam tego problemu, bo stosuję się do własnych rad i dodaję pliki uruchamiające grę do DEP. Na dodatek coś mi się przy kolesiu zacięło dodawanie owłosienia. Po prostu nie chce się załadować ta "zakładka" od owłosienia i gra mnie winduje do wyboru odzieży.
Za to coś mi się spodobało w grze... Po instalacji zwierzaków skończył mi się taki denerwujący problem z fryzurami. Niezależnie od tego czy wybierałam Simom fryzy od EA, czy nieoficjalne, gdy Sim był goły, miał jakąś inną fryzurę. Po instalacji Zwierzaków, gra zapamiętuje fryzurę i nie muszę rozbierać Sima i go wtedy edytować, żeby móc zmienić mu "gołą" fryzurę ;) |
Cytat:
|
Mam również niewielki problem z grafiką. Otóż, mimo że ogólnie po zainstalowaniu TS3 Zwierzaki grafika jest bardzo dobra i nie tnie się obraz, zauważyłam, że po wciśnięciu na klawiaturze symbolu "windows" i wyjściu na pulpit, a następnie po powrocie do gry zmienia się kontrast tła. Wcześniej, przy poprzednich TS3, nie miałam takiego problemu, a teraz obraz staje się niezwykle ciemny (nie pomagają tutaj ustawienia ani w grze, ani w laptopie), tak że np. w nocy u simów prawie nic nie widać, nawet przy zapalonym świetle. Nie wiem czy jest to winna laptopa, czy po prostu gra nie jest przystosowana do takiego chwilowego minimalizowania na pasek...
|
U mnie nic takiego się nie dzieje. Zastanawiam się o co może chodzić, że niektórzy w ogóle nie mają zacinek i gra chodzi płynnie. Macie wszystkie dodatki\akcesoria, mody itd? Ja chyba się pozbędę Story Progression od NRaasa, bo chyba gra się tnie od tego moda, ale jestem przerażona co się stanie w miastach. Zaroi się od wampirów i sław, a tego nie chcę... Podobnie jak nie chcę, by nowo-narodzone dzieci sąsiadów rodziły się od razu mając 3 dni, tak że tego samego dnia stają się małymi dziećmi... :( W AP mam tylko tak tragicznie, w SV i BP tnie się troszeczkę, dzięki tym poprawkom do miast z mts...
|
Cytat:
|
BRAK INTERFEJSU i ogólnie cała gra padła!
tel. pomocy technicznej (+ 48) 22-397-44-34 to tylko fatamorgana. Po zainstalowaniu dodatku Zwierzaki skasowały mi się wszystkie rodzinki. :O Mam puste miasto. :( Tyle grania, wszystko przepadło. Gdy chcę wprowadzić nowe rodzinki i nimi pograć, nic z tego, bo nie mają interfejsu, wiec nie mogę już grać. ( F-10 nic nie daje). Mam nowy komputer dla gracza, gry ze sklepu, żadnych dodatków z netu, nie używam kodów, ale i tak gra nie działa. Wcześniej miałam masę błędów, niewidzialne simy, zaklinowane simy na wspólnych parcelach ( nie mogą wrócić do domu), zablokowane paski nastrojów ( simy ciągle zdołowane i żadna zabawa nie poprawia nastroju), zawieszanie się gry i milion innych, ale teraz to już koniec. Przeinstalowanie gry nic nie dało. Jak włączam grę, wkładam płytę Zwierzaki do napędu, klikam na uruchom i wyskakuje mi okienko Odinstalowania gry :| Klikam Nie odinstalowuj , potem klikam na ikonkę dodatku Zwierzaki, brak rodzin, wiec wybrałam rodzinkę z katalogu, ale nie mogę nic zrobić bo nie ma interfejsu. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31. |