TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=62143)

miłośniczka zwierząt 08.12.2011 19:55

Odp: Zostań gwiazdą (Showtime) - przedpremierowe dyskusje

No cóż ja uważam że aby gra się, nie znudziła trzeba korzystać z opcji które doszły tez w poprzednich dodatkach ja tak właśnie robię odkąd mam zwierzaki ;). No i w końcu może te gwiazdki osobistości się, do czegoś przydadzą bo bez sensu aby jakiś zwykły sim pracujący jako lekarz był osobistością po zaprzyjaźnieniu się np. ze swoim szefem który jest osobistością. A tak to będzie jakiś sens żeby moje simy były osobistościami ;)

anie_1981 08.12.2011 21:05

Ja już gdzieś pisałam, ale chyba posta usunięto... No ale do rzeczy, jak dla mnie, to wolałabym nie mieć opcji społecznościowych... No a jeśli chodzi o obiekty, to niczego więcej poza nowymi, ukrytymi umiejętnościami i ewentualnie samozatrudnieniem, bym nie chciała... Jak znam życie, to będzie to niedopracowane i będzie się wieszać, a do tego opcji społecznościowych może nie dać się wyłączyć... Średnia mi przyjemność odłączać neta na czas gry... Skąd mój pesymizm? Z doświadczenia... The Sims 3 można porównać do taniego aparatu fotograficznego... Ma tonę opcji, ale żadna nie działa jak należy...

miłośniczka zwierząt 09.12.2011 09:33

No wiesz ja tam nie korzystam z modów i jakoś mam błędy ale nie tak dużo i są to jakieś takie małe które nie przeszkadzają mi w grze. Ale myślę że opcje społecznościowe będzie można raczej wyłączyć więc nimi się zbytnio nie przejmuję. I z niecierpliwością czekam na więcej informacji o dodatku ;) :D.

anie_1981 09.12.2011 13:41

Ja korzystam z modów, a też mam tylko drobne błędy, z którymi idzie żyć. Jak widać, mody nie przeszkadzają grze, o ile oczywiście są odpowiednio dobrane, bez wzajemnych konfliktów, i mają odpowiednie wersje do naszej wersji gry :) Wyłączanie się gry mam tylko w Appaloosa Plains, tak więc nie uważam, by to była wina modów. Jakoś w SV i w BP mogę grać normalnie, tylko to AP mi szwankuje...

No a wracając do tematu, to oczywiście będę śledziła i komentowała informacje o Showtime (wolę oryginalną nazwę, bo Zostań Gwiazdą, jest okropną nazwą). Jednak to czy kupię dodatek, czy nie, będzie zależało od tego, czy będę miała wtedy kasę, i jak się wtedy będzie zachowywała gra... Jak na razie to baardzo sceptycznie podchodzę do tego dodatku.

miłośniczka zwierząt 09.12.2011 13:57

Ja tylko na początku miałam błędy w AP ale teraz już jakoś ich nie mam i mnie nie wywalało z gry jak grałam w AP ;). Mam nadzieję że okolica która dojdzie w 6 dodatku będzie ciekawa i ładna .

sebi27 09.12.2011 16:15

skoro są magicy to już mamy kolejną dziwną osobą,rzecz w dodatku

Rosemarie 09.12.2011 17:41

ja nawet w sumie jestem ciekawa jak bedzie przebiegac kariera chociazby piosenkarki. :) no i mam nadzieje w koncu osobistosciami beda prawdziwe gwiazdy, a nie tylko takie, ktore się ze sławna osoba zaprzyjaznily. :)

miłośniczka zwierząt 10.12.2011 16:48

No też mam taka nadzieję ale jak to twórcy zrobią tego nie wiem . Trzeba czekać na więcej informacji.

Aperlaxive 11.12.2011 07:33

Jestem ciekawa czy ta magia to będzie taka PRAWDZIWA czy tylko iluzja?

eyvee 11.12.2011 08:44

ja obstawiam, ze bedzie tylko iluzja i nie bedzie zadnych czarownic a la sims abrakadabra

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:59.