![]() |
Odp: Studenckie Życie - proste pytania i odpowiedzi.
Cytat:
|
a jakie umiejetnosci sa potrzebne aby awansowac pracujac jako agent sportowy/projektant gier video/rzeczoznawca sztuki ?
PS @up tez mieszkam w normalnym domu na studiach i nie moge dodac tego wspollokatora... dzieki za wyjasnienie z zaliczeniami, juz rozumiem ;) |
Moja simka jest agentką sportową i póki co, potrzebuje tylko dobrego nastroju i dobrych kontaktów ze współpracownikami ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Coraz więcej błędów, oby tak dalej, EA, a na pewno daleko zajdziecie. |
Hejka.
Jestem szczęśliwym posiadaczem tego dodatku i zacząłem go testować już wysłałam mojego sima na studia. Mam pytanie. Gdzie znajdę nasiona nowych ziół? w Debugu są gotowe,ale chcę te zioła sam posadzić. |
Cytat:
|
Czy mogę się przenieść do innego akademika?
Wczoraj przygarnalem gre, zabralem jedno dziecko z rodziny na studia i na szybko wzialem ja do jakiegos akademika a chcialbym treraz zmienic... :( |
Nie ma takiej opcji (chyba, że Master Controllerem). Dopiero kiedy następnym razem Twój sim pojedzie na studia będziesz mógł wybrać mu inne miejsce.
|
Czy wiecie gdzie znajde opis wlasciwosci wszystkich ziół i ziaren?
Np wiem, ze brzęczyna ułatwia sukcesy sportowe a bazylia daje przypływ ambicji i przyspiesza awans. Ale jest ich tak duzo, ze nie moge zapamietac i ogarnac wszystkich. Maja tez chyba inne wlasciwosci gdy dodawane do posilku a gdy jedzone na surowo...? Simka rowniez wrzucila ziola do kominka dla efektu. Jest gdzies lista ich wlasciwosci? Ciezko mi jest je hodowac, bardzo szybko ilatwo obumieraja... . |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:26. |