TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64828)

miłośniczka zwierząt 20.06.2013 19:32

Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - przedpremierowe dyskusje

Póki co moja simka i jej sympatia mieszkają w SV ale jak będę miała dodatek to ich przeprowadzę do IP . By tą rodzinka wypróbować nowości które są w grze . Kupię ten dodatek on wprowadza sporo fajnych rzeczy.

beata18ns 21.06.2013 10:58

nie moge sie juz doczekac! jeszcze tylko musze sie uporac z niewlaczajaca sie gra po aktualizacji co pewnie potrwa;p ale super sie ten dodatek zapowiada:)

Juhas 21.06.2013 12:12

Cytat:

Napisał beata18ns (Post 1722621)
nie moge sie juz doczekac! jeszcze tylko musze sie uporac z niewlaczajaca sie gra po aktualizacji co pewnie potrwa;p ale super sie ten dodatek zapowiada:)

Usuń wszystkie mody, jeśli takowe posiadasz. :)
Bo to one lubią psuć nowszą wersję gry :D

Żeby off topu Ilonce w dziale nie robić (:D) to powiem że dodatek bardzo mi się podoba i że chcę chcę chcę :P

kacperprze 21.06.2013 13:11

Dodatek wygląda super i już nie mogę się doczekać aż trafi w moje łapki :D

DamianPL1 21.06.2013 14:21

Edit: Nie spodziewałem się takiej szybkości :D
Gra już do origin dodana <3

Poskacper 21.06.2013 14:56

Och , DamianPL1 ale Ci zazdroszczę :3 Ja jeszcze muszę poczekać równy tydzień :(

Mamełe 21.06.2013 21:41

Cytat:

Napisał Poskacper (Post 1722683)
Och , DamianPL1 ale Ci zazdroszczę :3 Ja jeszcze muszę poczekać równy tydzień :(

Oj nie jestem pewna czy już ją można pobrać. Ja pamiętam, że musiałam czekać, chociaż w origin gra była aktywowana. :)

anie_1981 21.06.2013 21:58

Macie dobrze... A ja nie będę na razie miała ani Simsów, ani niczego innego, bo padł mi komputer. Złośliwość rzeczy martwych... Nie wiem co konkretnie padło, ale i tak będzie trzeba wywalić paręset złociszy, a niezbyt mnie na to teraz stać.
Mam lapka, ale to taki biurowy sprzęt w tej chwili, a nawet i to nie do końca, bo teraz to nawet głupi program do pisania ma "wymagania".

Co do dodatku to oczywiście nie mogę się doczekać, ale w tej sytuacji to tylko pooglądam okładkę...

Aki 22.06.2013 10:04

Czekam na ten dodatek z niecierpliwością :) Syreny nigdy mnie specjalnie nie interesowały, ale za to możliwość prowadzenia własnego biznesu bardzo :) Poza tym zastanawiam się tylko jak ja przeniosę wszystkich moich simów z MF do IP bez utraty kontaktów i rozsypki sporego drzewa genealogicznego...

beata18ns 22.06.2013 10:56

to mozna juz kupowac na origin?:D
jak ktos juz gdzies kupil to pochwalic sie prosze szybko :) bo juz sie nie moge doczekac. przeinstalowywuje sobie gre i bedzie jak znalazl:)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:38.