TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65247)

Poskacper 01.07.2013 20:51

Odp: The Sims 3 - Rajska Wyspa - proste pytania i odpowiedzi

Odblokował ktoś więcej niż 5 wysp? Ja 4: Okazja z kurortu , podpłynięcie , 10 poziom nurkowania i przebadanie jaskini w perłowej głębinie , a 4 nie pamiętam.

Chloé 01.07.2013 20:51

U mnie na wszystkich łodziach opcja z krakenem jest na szaro, prócz jednej. Ta łódź to Szybki Obiekt Skimtrona. Niestety kraken żadnej dotąd nie zaatakował a jedynie przepłynął pod. Nie wiem też czy błędem jest znikanie ikonki uwolnienia krakena, sim nic nie robi pod tą komendą ani nie ma żadnego dźwięku.

Juhas 01.07.2013 20:55

Cytat:

Napisał Poskacper (Post 1727735)
Odblokował ktoś więcej niż 5 wysp? Ja 4: Okazja z kurortu , podpłynięcie , 10 poziom nurkowania i przebadanie jaskini w perłowej głębinie , a 4 nie pamiętam.

Ja jeszcze dostałem wyspę od jakiegoś tam biznesmana czy kogoś takiego za pięć gwiazdek kurortu :)
Fajnie bo jest to wyspa zrobiona z myślą o drugim kurorcie, więc mam tam parcelę chyba 60x60 :)

FakeYourDeath 01.07.2013 21:06

Jeszcze jak się zaprzyjaźnisz z syreną,przynajmniej ja tak miałam. Powiedziała coś,że zaprowadzi mnie na wyspę,już dokładnie nie pamiętam :/

Juhas 01.07.2013 21:13

Cytat:

Napisał Alyson (Post 1727750)
Jeszcze jak się zaprzyjaźnisz z syreną,przynajmniej ja tak miałam. Powiedziała coś,że zaprowadzi mnie na wyspę,już dokładnie nie pamiętam :/

A no tak, też coś takiego miałem. :) Ale tamta parcela jest nieładnie otoczona, są tam takie lewitujące schody na wyspie. :D

Kędziorek 01.07.2013 21:53

Jest jeszcze wyspa z fragmentów mapy i za uratowanie iluś simów jako ratownik (chyba 25)

NaNiKo 01.07.2013 22:14

Cytat:

Napisał Juhas (Post 1727738)
Ja jeszcze dostałem wyspę od jakiegoś tam biznesmana czy kogoś takiego za pięć gwiazdek kurortu :)
Fajnie bo jest to wyspa zrobiona z myślą o drugim kurorcie, więc mam tam parcelę chyba 60x60 :)

Też miałam ten komunikat ale nie mogę znaleźć teraz wyspy :P Gdzie mniej więcej ta Twoja jest?

Juhas 01.07.2013 23:08

Cytat:

Napisał NaNiKo (Post 1727787)
Też miałam ten komunikat ale nie mogę znaleźć teraz wyspy :P Gdzie mniej więcej ta Twoja jest?

Jak jest ta druga wyspa miasta (z kurortem Hobarta) to gdzieś tam :)

nokiaclass 02.07.2013 00:32

Czy syrenki mają jakieś inne "rzeczy" prócz zmiany potrzeb, wyglądu nóg, oraz 10 poziomu nurkowania?

Electric Shabet 02.07.2013 00:37

nokiaclass, syrena z cechą charakteru ,,zła" może jeszcze przyzwać rekina, a poza tym to nie ma żadnych innych umiejętności.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:56.