TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65419)

Poskacper 10.10.2013 19:55

Odp: The Sims 3: Into the Future Oficjalnie ostatni dodatek, już na jesień

Tak, już od jakiegoś czasu wiadomo :) Mi też się strasznie podoba, o wiele lepsza od tej z 2 częściami :)

anie_1981 11.10.2013 10:55

Mi to już się marzy ten dodatek, może chociaż zakończą trójkę z pompą i fanfarami, chociaż jest nieco lepiej odkąd gra wróciła do Maxisa, na stare śmieci. Jakby oni wydali jakąś mega super łatkę na wszystkie bolączki... Oj pomarzyć wolno...

Bella555 11.10.2013 19:13

Z jednej strony szkoda, że to już koniec Simsów 3 i tego oczekiwania na nowe dodatki, ale z drugiej strony z portfela nie będzie już ubywać :D Bo The Sims 4 nie zamierzam kupować, po obejrzeniu zwiastuna jakoś mi się nie podoba ;) Skok W Przyszłość będzie moim ostatnim zakupem z serii :D A do akcesoriów jakoś nie jestem przekonana i nie kupuję żadnych, ewentualnie ściągam coś ze Store ;) Także nie mogę się już doczekać Skoku W Przyszłość.. :D

anie_1981 11.10.2013 20:59

To może być najlepiej dopracowany dodatek, a najpewniej będzie miał najwięcej obiektów.

Poskacper 11.10.2013 21:19

I często spotykam się z komentarzami "fajny dodatek, ciekawe ile bugów". Ja nigdy nie miałem bugów w ŻADNYM z dodatków. Jedynie w rajskiej wyspie po wejściu do jaskini wyrzucało mnie na brzeg. Z żadnymi innymi problemami się nie spotkałem. Mnie najbardziej przekonują obiekty, winda-rura, nowy prysznic, obraz na ścianę, jetpack itd. (no i oczywiście portal :D )Plumboty też są świetne, oraz możliwość zmiany przyszłośći. Ogólnie, cały dodatek u mnie jest na wielki "+". A mnie w ogóle nie szkoda, że to ostatni dodatek. Fajnie, bo już nie będę wydawał pieniędzy na simsy :P Bo "4" jak Bella również nie kupuję.

anie_1981 11.10.2013 22:19

TS 4 mnie w ogóle nie przekonuje. W sumie to też uważam, że fajnie, że ostatni dodatek. Żywotność trójki i tak potrwa jeszcze parę lat. Weźmy dwójkę, nadal ludzie produkują do niej mody i CC... Z trójką będzie podobnie :) A przynajmniej nie wydamy więcej kasy. Ciekawe jednak jak to będzie ze STORE do TS3, czy będą wydawali jeszcze dodatki na stronie Simsów...? Ciekawe.

rawrvera 11.10.2013 22:34

Ja myślę, że TS3 ma mniejszą szanse na zapomnienie ze względu na Store. Szkoda, że do TS2 nie było czegoś takiego. :) TS4 też nie planuję kupować od razu po premierze - gram na laptopie, nie pociągnęło by mi :P Może kiedyś, jak będe miała komputer, specjalnie przystosowany do gier. ;) Wracając do tematu TS3 - wszystko co dobre kiedyś musi się skończyć, niestety (btw, jestem przerażona faktem, że The Sims zakończy się kiedyś ostatecznie :P), ale to były fajne cztery lata i jestem zadowolona, że przekonałam się trójki. Nie mogę się doczekać "Skoku w przyszłość", myślę, że będzie to jeden z najlepszych dodatków do TS3 i jeden z najlepszych w ogóle. :) Najdziwniejsze jest to, że za bardzo nie umiem powiedzieć na co oczekuję. Za dużo było w tym zwiastunie, aż mnie głowa rozbolała. :D Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Ah, i liczę na małą ilość błędów. :P

redmoon 12.10.2013 06:42

Nie. W TS2 było Store. Tylko nikt go nie używał.

Mamełe 12.10.2013 11:41

Cytat:

Napisał redmoon (Post 1766211)
Nie. W TS2 było Store. Tylko nikt go nie używał.

Używał, jeśli mieszkał w USA lub Kanadzie, bo z tego co pamiętam, to tylko tam można było "kupić". Oczywiście reszta świata miała, jeśli chciała. Po ostatnim dodatku już chyba nic tam nie dawali. Mam nadzieje, że tu będzie inaczej.

A mnie szczerze mówiąc zwiastun jakoś nie powalił i specjalnie nie zachęcił. Najbardziej podobał mi sie zwiastun do Kariery. Jeszcze nie wiem czy kupię ten dodatek.

rawrvera 13.10.2013 01:36

@Up: Szczerze mówiąc, to nie miałam zielonego pojęcia. ;)
Co do Skoku w przyłość: niedawno zamówiłam sobie edycję limitowaną. :) Podoba mi się też okładka, czego zapomniałam napisać wcześniej. Szkoda, że nie wprowadzili takich od razu. ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:45.