TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia II (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65876)

Yuki 10.10.2013 19:24

Odp: Forumowa Mafia II

Zauważyłam kobietę, która usiadła samotnie przy barze (Restless). Pochwyciłam szklankę i szmatkę i zaczęłam ją wycierać.
- Dziwna sprawa z tą mafią - powiedziałam. Postawiłam szklankę przed dziewczyną i nalałam trochę whiskey. - Na koszt firmy.

La Tortura 10.10.2013 19:24

- Nie mam pojęcia - westchnęłam. - Tu jest tylu ludzi, każdy wygląda normalnie i niczym się nie wyróżnia. Nie wiem nawet od czego mogłybyśmy zacząć. Chyba od poznania ludzi i przyjrzenia się im bliżej.

Shiver 10.10.2013 19:24

Andrew dał mi swój numer, ja również podałem mu swój. Mężczyzna pożegnał się i wyszedł, a ja posiedziałem tam jeszcze chwilę i jako, że Cherrie nie było widać na horyzoncie wyszedłem i udałem się na dalszą przechadzkę, dowiedzieć się czegoś więcej o mafii.

Meryam 10.10.2013 19:26

O. MÓJ. BOŻE.
- CO?! - pisnęłam, aż kilkoro ludzi się odwróciło w moją stronę. - "Wyrok" jest genialny, mam u siebie na półce. Nie mogę w to uwierzyć, wow... - dorwałam serwetkę i wygrzebałam z czeluści maleńkiej torebki długopis. - Mogę prosić o autograf?

Mroczny Pan Skromności 10.10.2013 19:27

Dowiedziałem się, że w okolicy znajduje się jakaś wróżka. Postanowiłem skorzystać z jej usług. To tylko 99,99 dolców za godzinę...

anizali 10.10.2013 19:27

- Masz rację. Obserwacja na początek.

Everlasting 10.10.2013 19:28

Samochód pędził przez szosę. Thomas spieszył się do domu, kiedy usłyszał donośny huk, a potem odgłos porównywalny do drapania tablicy.
-No tak- podrapał się po głowie- pękła opona...
Na szczęście tuż obok był pub, gdzie udałem się w celu zapytania kogoś o najbliższego mechanika. Najbliżej siedziała jakaś dziewczyna pijąca, drinka, którą zapytałem:
-Dobry wieczór, wie Pani może, gdzie znajdę jakiegoś mechanika?

Pink Panther 10.10.2013 19:28

Ochroniarze próbowali strzelać do gangsterów, ale bezskutecznie. Wszyscy z ochroniarzy zostali zabici.
Włączył się alarm.
- Kto włączył alarm?! - wrzeszczał jeden z mężczyzn. - Wyłącz go! Wyłącz albo cię zabiję! - krzyczał do młodego chłopaka za okienkiem.
- Nie... Ja nie mogę... To automatyczne... - mówił przerażony.
Gangster oddał strzał. Zrozumiałem, że ci faceci są bezwzględni. Miałem nadzieję, że policja pojawi się jak najszybciej. Lub ktokolwiek pomoże mi się stamtąd wydostać. Ktokolwiek...

Cheyenne 10.10.2013 19:31

Uhm... Oczywiście!- podpisałam się: Dla kochanej Meryam- Cheyenne Crawford.- A może... Chcesz mnie odwiedzić? Mieszkam niedaleko, w apartamencie na Fourth Street.- uśmiechnęłam się zachęcająco.

redmoon 10.10.2013 19:31

Po powrocie do domu, który był niedaleko, od razu położyłem się spać. Czułem się niewyraźnie i chyba miałem gorączkę. Rano zacznę szukać pracy. Czuje się trochę winny, że tak uciekłem od anizali. To fajna osoba, chciałbym ją poznać bliżej....

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:37.