![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
jak moge mentorowac osobe z umiejetnosciami muzycznymi? znalazlam raz goscia, ktory tez gral na tym samym instrumencie, ale nie mialam zadnej opcji z tym zwiazanej ani w interakcjach personalnych, ani na skrzypcach.
|
Jak najłatwiej włączyć Simowi gniew?
|
1. W dwójce były takie fajne rodzinne portrety widoczne z podglądu miasta. W trójce też były, ale masakrycznie małe. Jak się ma z tym sprawa w czwórce?
2. W trójce przy zmianie aktywnej rodziny resetują się wszystkie obiecane pragnienia, co przy próbie grania całym miastem byłoby dosyć denerwujące. Czy w czwórce jest coś podobnego czy nic się nie traci próbując grać inną rodziną? 3. Czy wielozadaniowość objawia się jeszcze przy jakichś innych czynnościach poza rozmową z innymi Simami? |
Tworzyłam sima, a jak chciałam zaprojektować strój wieczorowy czy bieliznę to zmieniła mi się całkowicie twarz sima, w sensie inne włosy, oczy, kształt, wszystko. Jak zaprojektować oprócz ubrania codziennego np. bieliznę, żeby zachować twarz i sylwetkę, którą się zaprojektowało? A druga kwestia to mam dobry sprzęt procesor intel core i5 2,5 Gh Ram 8 Gb, win 7 64 bit grafika Geforce GT 740 M a gra zacina mi się przy budowaniu, ciężko obrócić obraz czy przesunąć, a ustawienia są na średnich. Proszę o pomoc
|
Cytat:
Effie, nie zauważyłam, żeby simom w ogóle można było obiecać pragnienia, one się rządzą chyba trochę innymi prawami niż to było w trójce. Jeśli chodzi o wielozadaniowość, oprócz rozmowy można np. równocześnie jeść i pić, albo czytać książkę na kiblu :D Cytat:
|
Effie Można odrabiać lekcje słuchając muzyki, czytać pijąc lub sikając, ćwiczyć rozmawiając lub słuchając muzyki albo to i to, grać na kompie rozmawiając lub słuchając muzyki, pić pijąc co innego, sim trzyma 2 szklanki w obu rękach xd, oglądać telewizje jedząc i gadając itp
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pokłócić się z innym simem. |
Czy znalazł już ktoś sposób na bug, kiedy to prysznic nie przestaje lać wody? Znowu mi się zdarzyło, sprzedaję go, przenoszę, nie jest zepsuty, a woda się leje, w powietrzu, jakby ktoś tam był. Wcześniej jedynym co mi pomogło to wyprowadzka z domu :( Może ktoś wpadł na lepszy pomysł?? Jakis kod może.
|
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06. |