![]() |
Odp: The Sims 4 - problemy z grą
Witam.
Znalazłam ostatnio problem w postaci samo czynnej zmianie koloru włosów i ubrań (nie chodzi o pójście do pracy) ale jakoś się to samo naprawiło. A dziś gdy simka poszła punktualnie do pracy to do niej jej dzwonił szef w czasie pracy, a gdy z niej wróciła to zostało jej ikonka z czynnościami w czasie pracy i nie szło sprawdzić jej pragnień ani otworzyć jej ekwipunku jak by jeszcze była poza domem. Miał może ktoś z tym problem? |
Hej !
Nie mogę się oświadczyć, gdyż jest napisane iż mój Sim jest już zaręczony. Owszem, był, ale partner umarł. Co teraz ?? |
Pytanie do osób bardziej obeznanych z programem s4pe. Otóż, chciałam zrobić parę rekolorów, ale za każdym razem, gdy próbuje cokolwiek otworzyć wyskakują mi błędy: 1|2. Ponoć nie mam czegoś o nazwie resource handler, ale cóż to jest i co z tym fantem zrobić, to nie wiem. Może ktoś mi podpowie?
Dodam jeszcze, że s4pe pobierałam kilkukrotnie i ciągle mam ten sam błąd. Edit: Problem rozwiązany, po prostu rozpakowałam s4pe 7zipem, a nie winrarem ;) |
Cytat:
|
Ale mam chłopaka :p I gdy klikam "Zaplanuj wydarzenie towarzyskie" jest wesele. Kliknęłam na nagrobek i było kilka opcji. Uwolniłam ducha i zniszczyłam nagrobek, ale to nic nie dało :/
|
Cytat:
|
W innych było to teaktowane jako zdrada...
Ja nie wyszłam za niego za mąż, tylko zaręczona. Myślałam, że jak usunę to się pozbędę... Co raz mniej mi się ta "4" podoba. |
Cytat:
Owszem, w innych było, ale w 4 twój sim może mieć żonę i całować się przy niej z inną simką, a żonka nie zareaguje... |
Cytat:
|
Mam problem z parcelami z biblioteki... kiedy wstawiam jakąkolwiek parcelę na działkę, obiektów z parteru nie ma lub automatycznie dodają się do wyposażenia rodziny... :( Albo jak usuwam dom za pomocą tego 'chwytaka' do przenoszenia domu, to zostają lewitujące meble...
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:11. |