![]() |
Odp: Forumowa Mafia IV
Cytat:
Cytat:
SPC, ewentualnie Diana. Moje typy. Zresztą głosujemy dopiero jutro, więc musimy jeszcze poczekać na ruch mafii i wszystko może się zmienić. |
Cytat:
na razie nie ma co spekulowac, bawmy sie póki co w fabułe. jedno z nas musi paść po prostu xD edit: aha ciastek pewnie nie bedzie mafiozą, bo by sie za bardzo tym postem wychylił :P |
Ja swoje typy już podałem. Teraz chcę usłyszeć dlaczego (tylko dokładnie dlaczego) jestem, aż tak strasznie podejrzany. Kiedyś też tak było jak mnie zabiliście okazało się, że jestem mieszkańcem :(
|
Haha, bawy sie w fabule, pijmy biosoczki, jedzmy buleczki i pyszny chlebek, a pozniej oskarzajmy sie o zabojstwo osoby X "bo pil z nim/nia soczek przed smiercia" :D XD
|
Cytat:
Albo mafia ma układ, że Ciastek się wychyla, a inny mafioso - w tym wypadu Ty, Apo - pisze, że na pewno mafioso by nie zwracał na siebie uwagi. |
No dobra tylko zorganizujmy tą fabułę jakoś tak, żebyśmy nie wiedzieli wszystkiego o biosoczkach tylko poznali się na mafii. Przypominam, że Renibow nie odbierała ode mnie telefonów i mi przykro i siedzę w zakładzie piercingu na ulicy Skowronkowej 24
|
Już zastanawiacie się nad kandydatami do eliminacji? :D Cóż, ja na razie nie mam typów, czekam do pierwszego zabójstwa.
Cytat:
|
Aha xD Gdyby Pinkuś zawarli taki układ w mafii to wychylałbym się w inny bardziej efektowny sposób, któr y zaplanowałem przed samą edycją xD Ty sobie nie myśl. Jednak mam taką rolę jaką mam i nie jestem z niej zadowolony :/
|
Cytat:
|
Cytat:
Renibow! Na razie szczelamy ślepakami, nie mam pojecia na kogo glosowac :C |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:13. |