TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Forumowa Mafia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=441)
-   -   Forumowa Mafia VI (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=68290)

Kędziorek 25.08.2015 23:34

Odp: Forumowa Mafia VI

Cytat:

Napisał Pink Panther (Post 1859574)
I sorry, że rzucam od razu jakieś oskarżenia, ale moim zdaniem Ty Kędziorku dość mocno próbujesz nas przekonać do myślenia, że mafia zabiła Mery ze strachu przed jej główkowaniem...

Bo to logiczne? :|
Na początku zabija się osoby, które piszą najsensowniej.

Malfurion 25.08.2015 23:35

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1859578)
Myślę, że cheeba nie robi raczej nic podejrzanego.

No wlasnie, nic :please::P

mysle, ze tym gadaniem, zmusimy bjork do napisania czegos :D

Słodki Pan Ciastek 25.08.2015 23:35

Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1859579)
Bo to logiczne? :|
Na początku zabija się osoby, które piszą najsensowniej.

Ale ona nie rzuciła czymś sensownym a oczywistym i końcami zagmatfanym ;)

EditUp: ewentualnie wyjścia co właśnie się stało :) Jeśli cheeba sprawia jakieś pozory może nyć szantażystą albo cattanim. A jeśli chodzi o podejrzanych na celownik wrzuciłbym Bjork i kędziorka.

Pink Panther 25.08.2015 23:35

Bjork chyba nigdy nic nie pisze ;P

No może, Kędziu. Mimo wszystko wydajesz mi się na tę chwilę najbardziej podejrzana :o

Kędziorek 25.08.2015 23:42

Cytat:

Napisał Słodki Pan Ciastek (Post 1859581)
Ale ona nie rzuciła czymś sensownym a oczywistym i końcami zagmatfanym ;)

Proszę, powiedz, że w ostatnim słowie to literówka...
Napisała jedynego rozsądnego posta, który coś wnosił i miał ręce i nogi. Jedynego, który miał w zamierzeniu nam pomóc wyodrębnić mafiosów. Kogo innego mieli zabić?

PP, a sobie mogę być podejrzaną, proszę bardzo. Z wzajemnością ;)

Słodki Pan Ciastek 25.08.2015 23:46

Cytat:

Napisał Kędziorek (Post 1859583)
Proszę, powiedz, że w ostatnim słowie to literówka...
Napisała jedynego rozsądnego posta, który coś wnosił i miał ręce i nogi. Jedynego, który miał w zamierzeniu nam pomóc wyodrębnić mafiosów. Kogo innego mieli zabić?

PP, a sobie mogę być podejrzaną, proszę bardzo. Z wzajemnością ;)

Tak, ostatnio na telefonie często mi się to zdarza. Jak? Nie wnikam.
A co do wzajemnego oskarżania się bez żadnych powodów to lepiej tym nie mącić :)
Aha i jedyne co napisała w miarę rozsądnego to o poprzednich edycjach i to prawda. Warto brać to pod uwagę, ale jeśli o kimś myślicie, a nie na ślepo tylko dlatego "bo kiedyś tak było" ;))

Hebe 26.08.2015 00:13

Cytat:

Napisał Shiver (Post 1859568)
:fun::fun::fun:

Tylko wszystko się rozchodzi o to czy miała rację czy mafia chciała, żebyśmy myśleli, że tak było.
Chyba, że czuli w niej jakieś ogólne zagrożenie

Myślę, żemafia po prostu odstrzeliła potencjalnie aktywnego ucznia, tj. ostatnio szybko odstrzelili Pinka.

Nina14! 26.08.2015 08:28

Według mnie podejrzanym może być Kędziorek.Bez urazy Kędziorku ale taka gra :]
Dlaczego?
Po pierwsze Meryam podejrzewała że Malfoy z Snape'm coś knuje...A może w takim razie właśnie Kędziorek zabił Meryam,żeby ta nie śledziła Malfoya i nierozszyfrowała planów śmierciożerców (mafii) i wyłapała członków tej bandy?
Zresztą i Malfoy i Kędziorek są w Slytherinie,więc może nawzajem się wspierają?

Po drugie rodzina tego ostatniego chciała wydziedziczyć,więc żeby tak się nie stało zorganizował mały zamach i pomógł ochronić knujących typków,a mówienie że ,,działam dla dobra" to tylko zwykła przykrywka,dzięki czemu nikt nie rozkmini że Kędziorek jest tym złym?
A zresztą Kędziorek pisał że obiecał Dumbledore'owi nie znęcać się nad szlamami,czyli czarodziejami z niemagicznych rodzin,a wyczyszczenie krwi czarodziejów to nie był czasem główny cel Czarnego Pana?
Może Kędziorek ,,wybuchł" i rzucił się na biedną Meryam,która znalazła trop (o ile to tropem możn anazwać,ale ok) i która nie wiadomo czy była z mugolskiej rodziny,czy też nie (bo nie napisała),a jeśli była no to odpowiedź nasuwa się sama,biorąc pod uwagę moje rozpisanie się,co u mnie rzadko się zdarza no chyba że mam dużo do pisania :)

Tyle mojego główkowania,pewnie jest i tak bez sensu ale...tyle mojej rozkminy na dziś,pisałam to i myślałam (o dziwo,myślałam! :awesome: ) pół godziny,idę się wygrać na szimsach.

LepkiePaluszki23 26.08.2015 09:02

Ja teraz po rozpatrzeniu niektórych postów podejrzewam Hebe oraz Ninę14. Dlaczego? Ponieważ ich posty są takie sztuczne, jakby pisane, aby pisać. Niby starają się nam pomóc, ale nie do końca.

cheeba 26.08.2015 09:09

śmierć Mery nic nam tak naprawdę nie dała, bo nie rzucała ona żadnymi nickami ani nie było jeszcze żadnego głosowania, żeby mafia czuła się zagrożona. po prostu, odstrzelili kogoś kto dobrze myśli. ja na ich miejscu zrobiłabym tak samo (ale oczywiście na ich miejscu nie jestem, nie wiem kto popiera Voldemorta :<)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:59.